Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής καταγγέλλει Σπίρτζη για την επιλογή εταιρείας του Καλογρίτσα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Αχ. Καραμανλής με αφορμή την απόφαση για την κατασκευή του πρώτου τμήματος του οδικού άξονα Πάτρας-Πύργου στην κοινοπραξία «Τοξότης», συμφερόντων Χρήστου Καλογρίτσα.

Συγκεκριμένα, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας την σχετική απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η κατακύρωση του πρώτου τμήματος του οδικού άξονα Πάτρας-Πύργου στην κοινοπραξία “Τοξότης”, συμφερόντων του Χρήστου Καλογρίτσα,

δεν ξαφνιάζει κανέναν.

Ο κ. Σπίρτζης, με την απόφασή του αυτή, δείχνει ότι δεν προβληματίστηκε ούτε από την πολύ μεγάλη έκπτωση (53,05%!) που προσέφερε η συγκεκριμένη κοινοπραξία, ούτε από το γεγονός ότι η Τράπεζα Αττικής δεν ανανέωσε την εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης προς την εταιρεία, δεδομένου ότι εμφανίζει χρέη προς την τράπεζα ύψους 117 εκατ. ευρώ.

Ουδείς θα εκπλαγεί αν ο κ. Σπίρτζης προχωρήσει άμεσα και στην κατακύρωση των υπολοίπων τριών τμημάτων στην “Τοξότης”. Άλλωστε, χωρίς λόγο επέλεξε την κατάτμηση του έργου και χάθηκαν τόσος χρόνος και τόσοι πόροι για ένα έργο που περιμένει επί χρόνια ολόκληρη η Πελοπόννησος.

Ο κ. Σπίρτζης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη των επιλογών του», καταλήγει την ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σερρών.

The post Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής καταγγέλλει Σπίρτζη για την επιλογή εταιρείας του Καλογρίτσα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα