Ο Καμμένος, ο Εσκομπάρ και το «εκλογές τώρα»

Το τηλεφώνημα Μαρινάκη στον Δημήτρη Τζανακόπουλο ξύπνησε και πάλι τον συγγραφικό οίστρο του κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, που θυμήθηκε ξανά τον… Εσκομπάρ.

Μετά την «πύρινη» ομιλία του τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Βουλή, που έκλεισε με το σύνθημα «Δεν θα επικρατήσουν οι Εσκομπάρ» στην πολιτική ζωή της χώρας, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έσπευσε να σχολιάσει την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει στον τηλέφωνο τον εκπρόσωπο

της κυβέρνησης, επιλέγοντας να τραβήξει κι άλλο το σχοινί των υβριστικών χαρακτηρισμών του Μαξίμου κατά του εφοπλιστή με μία φωτογραφία του κολομβιανού βαρώνου της κοκαΐνης Πάμπλο Εσκομπάρ (στην τηλεοπτική του ωστόσο εκδοχή).

Αυτοί οι υπουργοί μετρητά δεν παίρνουν, offshore δεν κάνουν όπως οι δικοί μου , τα παιδιά τους όπως κάποιες της δικαιοσύνης δεν διορίζουν σε φίλες εφοπλίστριες, σε απειλές δεν μασάνε, μας καρφώνουν και για τηλεφωνήματα νυχτερινά ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ….. pic.twitter.com/0hCQ2DQDUn

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) April 29, 2018

Στη σχετική ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Καμμένος πλέκει των εγκώμιο των «αδιάφθορων» υπουργών του Αλέξη Τσίπρα που «δεν παίρνουν μετρητά», ούτε «κάνουν offshore», όπως αναφέρει ειρωνικά και στον ίδιο τόνο κλείνει το tweet με το σύνθημα-αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «Εκλογές Τώρα».

Με την κίνηση αυτή του Πάνου Καμμένου η πολεμική του Μαξίμου κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να περνά σε άλλο επίπεδο: από τα non paper και τις διαρροές μέσω «πηγών», σε εικονογραφημένα σαρκαστικά tweets μέσω του επίσημου λογαριασμού του υπουργού Εθνικής Αμυνας (απ’ όπου πρόσφατα μάλιστα είχε ανακοινώσει και τον χαμό του πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας).

The post Ο Καμμένος, ο Εσκομπάρ και το «εκλογές τώρα» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα