Ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδίδει σεμινάρια ρητορικής

O Αδωνις Γεωργιάδης, πέραν του ότι είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και φανατικός οπαδός του twitter, στο οποίο γράφει συνέχεια, έχει και μια σχολή την Ελληνική Αγωγή -την οποία δημιούργησε ο ίδιος, το 1994- στην οποία διδάσκει Αρχαία Ελληνικά.

Για το σεμινάριο Ρητορικής στην Αθήνα 28/29 Ιαν,έχουμε 100 αιτήσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος στέλνετε μέιλ στο [email protected]

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 13, 2017

Ετσι, τώρα πήρε την απόφαση να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση του στη ρητορική διοργανώνοντας ταχύρρυθμα σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο όσοι θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια αυτά θα έρθουν σε επαφή -μέσα σε οκτώ ώρες, όπως αναφέρει η σχολή- με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και τώρα διδάσκονται προκειμένου να βρεθεί η εφαρμογή και η πρακτική τους στο σήμερα.

Τελευταία ημέρα εκδηλώσεως ενδιαφέροντος για τα σεμινάρια ρητορικής με τον @AdonisGeorgiadi για πρώτη φορά! Τηλεφωνήστε στο 210.5221314.

— Elliniki Agogi (@EllinikiAgogi) October 14, 2016

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν ή χρειάζονται, λόγω του επαγγέλματός τους, να απευθύνουν δημόσιο λόγο και είναι διαδραστικό – όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν φάκελο με σημειώσεις στην έναρξη του σεμιναρίου, ενώ στο τέλος τούς δίδεται η σχετική βεβαίωση συμμετοχής. Λίγες ημέρες αργότερα, λαμβάνουν σε email την ομιλία τους.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210 5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο [email protected]

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου ο Αδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel, στις 4 και 5 Μαρτίου θα βρεθεί στην Πάτρα, ενώ στις 18 και 19 Μαρτίου το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα

The post Ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδίδει σεμινάρια ρητορικής appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα