Νέο σοκ στη Γερμανία: Δύο νεκροί από πυρά ενόπλου σε νυχτερινό κέντρο

Περίπου δύο 24ωρα από την επίθεση ισλαμιστή με μαχαίρι στο Αμβούργο (με απολογισμό ένα νεκρό και έξι τραυματίες), έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό στη Γερμανία, αυτή τη φορά στην πανεπιστημιακή πόλη Κωνσταντία, με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Όπως ανακοινώθηκε από την τοπική αστυνομία, ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς έξω από το κέντρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θαμώνας και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι.

Ο δράστης, ένας άνδρας

ηλικίας 34 ετών, σκότωσε αρχικά έναν από τους θαμώνες του κλαμπ και τραυμάτισε άλλους τρεις, ανοίγοντας πυρ μέσα στο κτίριο, γύρω στις 5.30 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Ακολούθως και αφού βγήκε από το κέντρο διασκέδασης, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό.

Κατά την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά και τελικά εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή. Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στην πόλη έχουν αναπτυχθεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο ένοπλος έδρασε μόνος ή αν είχε συνεργούς.

Την Παρασκευή, ισλαμιστής ο οποίος είχε αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία σκότωσε με μαχαίρι έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους έξι σε σουπερμάρκετ στο Αμβούργο.

The post Νέο σοκ στη Γερμανία: Δύο νεκροί από πυρά ενόπλου σε νυχτερινό κέντρο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα