ΝΔ: Κανένα θέμα αντικατάστασης Αυγενάκη

Σκληρή απάντηση στα δημοσιεύματα που μιλούσαν περί προβληματισμού στα γραφεία της Πειραιώς για το θέμα Αυγενάκη, επεφύλαξε η Νέα Δημοκρατία, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.

«Το Μαξίμου και τα φερέφωνά του, αντί να συκοφαντούν, να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις και να σκαρφίζονται ανύπαρκτες δηλώσεις στελεχών

της Νέας Δημοκρατίας, ας ασχοληθούν επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και με τις ύποπτες υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο συναρχηγός του πρωθυπουργού κ. Πάνος Καμμένος», τονίζεται με νόημα στην ανακοίνωση της Πειραιώς που καταλήγει:

«Για όσους ακόμη δεν το έχουν αντιληφθεί, η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη».

Με την εν λόγω ανακοίνωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέχει εκ νέου πλήρη κάλυψη στον γραμματέα της ΝΔ απέναντι στις εις βάρος του καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από φιλοκυβερνητικά μέσα και τις οποίες επιμένει να συντηρεί ψηλά στην πρώτη γραμμή της πολιτικής αντιπαράθεσης το Μαξίμου (όπως διεφάνη και κατά την ομιλία του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα στην «Ώρα του Πρωθυπουργού»).

The post ΝΔ: Κανένα θέμα αντικατάστασης Αυγενάκη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα