Μυστηριώδης απουσία του Χουλιαράκη από το EuroWorking Group

14:47 9/2/2017 - Πηγή: Protagon

Οι ημέρες περνούν, το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου πλησιάζει, αλλά δεν φαίνεται η κυβέρνηση να βιάζεται. Σε πείσμα των πληροφοριών που ήθελαν τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών –και επιχειρησιακό «εγκέφαλο» της διαπραγμάτευσης– Γιώργο Χουλιαράκη να παρουσιάζει νέα ελληνική πρόταση στη συνεδρίαση του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες, ώστε να δρομολογηθεί η λύση

του αδιεξόδου, τελικά έγινε γνωστό ότι δεν θα είναι καν παρών!

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης, αντί του κ. Χουλιαράκη, την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Παναγιώτης Νικολαΐδης. Αντί της συνεδρίασης του EuroWorking Group, ο κ. Χουλιαράκης θα συμμετέχει σε προγραμματισμένη εκδήλωση του London School of Economics.

To kathimerini.gr σχολιάζει πως η απουσία του κ. Χουλιαράκη από τη συνεδρίαση του EWG προκάλεσε αίσθηση, αν και ήδη τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικές πηγές επιχειρούσαν να κατεβάσουν τον πήχη των προσδοκιών από τη συνεδρίαση των τεχνοκρατών της Ευρωζώνης.

Πάντως το πρωί ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έλεγε στο ραδιόφωνο (Real FM) ότι «αυτές τις ώρες εντείνεται η προσπάθεια να βρεθεί μια χρυσή τομή στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου». Για την ιστορία απομένουν 11 ημέρες μέχρι αυτό το Eurogroup, κάτι λιγότερο από 270 ώρες.

The post Μυστηριώδης απουσία του Χουλιαράκη από το EuroWorking Group appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα