Μήπως η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε άθελά της τον μήνα γέννησης του μωρού της;

Μόνο τον Σέρλοκ Χολμς δεν έχουν επιστρατεύσει οι ανυπόμονοι Βρετανοί, προκειμένου να ανακαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γέννηση του πρωτότοκου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι. Με άλλα λόγια, η φράση «γερό να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι», δεν τους αντιπροσωπεύει καθόλου. Θέλουν να ξέρουν!

Σε νέα φρενίτιδα βρίσκονται από χθες τα βρετανικά tabloids με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς εκτιμούν ότι μία της κίνηση και ένα κόσμημα ήταν αρκετά, για να αποκαλυφθεί πότε θα φέρει στον κόσμο το

πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το φύλο του μωρού, παραμένει ένα ακόμη μυστήριο, που βάζει φωτιά στα γραφεία στοιχημάτων. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, θεωρείται όχι απλώς ένδειξη, αλλά απόδειξη του φύλου του μωρού, το δαχτυλίδι που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο δάχτυλο της δούκισσας του Σάσεξ. Κατά την εμφάνιση του βασιλικού ζεύγους στο Σίδνεϊ, η Μαρκλ εμφανίστηκε φορώντας στα δάχτυλα της πολλά δαχτυλίδια, που, όμως, είχαν έναν συμβολισμό: το ένα κοσμούσε ένα διαμάντι, το άλλο ένα μπλε ζαφείρι και το τρίτο ένα σμαράγδι, όλα δεμένα με χρυσό 18 καρατίων.

View this post on Instagram

Wird Prinz Harrys und Herzogin Meghans Baby etwa im April geboren? Meghans Ringe sollen jetzt den ultimativen Beweis dafür liefern: Der weiße Stein könnte ein Diamant sein, der als Geburtsstein für April-Kinder gilt! #mamaundbaby #meghanmarkle #royals #prinzharry Bildquelle: Getty Images

A post shared by Promiflash (@promiflash) on Oct 26, 2018 at 12:04am PDT

Οπως αναφέρεται, ως birthstone (πολύτιμος λίθος που συμβολίζει τον μήνα γέννησης), το μπλε ζαφείρι θα μπορούσε να σχετίζεται με την ημερομηνία γέννησης του πρίγκιπα Χάρι. Το δαχτυλίδι με την κόκκινη πέτρα συμβολίζει τον δικό της μήνα γέννησης που είναι ο Αύγουστος, ενώ το διαμάντι ενισχύει τη θεωρία που θέλει να συμβολίζει τον μήνα γέννησης του μωρού, και αυτός είναι ο Απρίλιος.

Σύμφωνα άλλωστε και με τη λιτή ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη του 2019, κι αφού δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες, κάποιοι ήδη πιστεύουν ότι τον Απρίλιο στη Βρετανία θα γιορτάζουν τα χαρμόσυνα νέα της γέννησης του παιδιού του πρίγκιπα και της Δούκισσας.

Οσο για το φύλο, οι βρετανικές εφημερίδες επικαλούνται έρευνα του Πανεπιστημίου του Νιούκαστλ, στην οποία μελετήθηκαν περισσότερα από 927 οικογενειακά δέντρα και με βάθος χρόνου που φτάνει στο 1600, ενώ αγγίζει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ανθρώπων. Βάσει αυτής, υπάρχει ένας στατιστικός συσχετισμός ανάμεσα στο φύλο των αδελφών του πατέρα με το αν ο ίδιος έχει προδιάθεση να τεκνοποιεί κυρίως αγόρια ή κυρίως κορίτσια.

Σύμφωνα με την έρευνα, άνδρες που έχουν αδερφούς, τείνουν να τεκνοποιούν αγόρια, γι’ αυτό και τα στοιχήματα έχουν ήδη πάρει φωτιά για το ότι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι θα είναι αγόρι. Βέβαια, όπως επισημαίνουν οι πιο ψύχραιμοι, όλα αυτά είναι εικασίες που απλώς κάνουν πλουσιότερους τους ιδιοκτήτες γραφείων στοιχημάτων.

The post Μήπως η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε άθελά της τον μήνα γέννησης του μωρού της; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα