Μια αξέχαστη πρόταση γάμου με «κουμπάρα» την Αντέλ

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές από κάθε άποψη -μια μεγάλη συναυλία, μια σταρ επί σκηνής και τα γενέθλια ενός από τους δύο- για να εξελιχτεί μια ωραία βραδιά σε μια αξέχαστη βραδιά.

Την Κυριακή ο Γουέιντ Νίκολσον-Ντόιλ πήρε τον σύντροφό του, τον Κρις, στη συναυλία της βρετανίδας ποπ σταρ Αντέλ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Το στάδιο είχε κατακλυστεί από 77.000 θεατές!

Η συναυλία ήταν το δώρο

του Γουέιντ στον φίλο του για τα 40α του γενέθλια.

Οταν η Αντελ διάλεξε το ζευγάρι για να ανέβει στην σκηνή, ο Γουέιντ γονάτισε και έκανε πρόταση στον Κρις, εν μέσω ζητωκραυγών από το πλήθος.

Η κίνηση ξάφνιασε την Αντέλ, που φρόντισε πάντως να βεβαιωθεί ότι ο Κρις είπε το μεγάλο «ναι», πριν αγκαλιάσει και φιλήσει το ζευγάρι. «Δεν είχε ιδέα ότι θα συνέβαινε αυτό», εξήγησε και έδωσε τα συγχαρητήριά της και στους δύο.

Είναι βέβαια μάλλον τυπικά τα συγχαρητήρια, γιατί ο γάμος των προσώπων του ίδιου φύλου δεν επιτρέπεται στην Αυστραλία, το Κοινοβούλιο της οποίας «πάγωσε» μια σχετική πρόταση που είχε γίνει πέρυσι.

Αλλα, ό,τι και αν λέει ο νόμος, το ζευγάρι είναι για την ώρα αρκετά ζαλισμένο από την ευτυχία της πρότασης, και την εμπειρία να μοιραστούν την σκηνή με τη μεγάλη σταρ.

The post Μια αξέχαστη πρόταση γάμου με «κουμπάρα» την Αντέλ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα