Μεταξύ «συγγενών και φίλων» η υποδοχή Τσίπρα στη Λήμνο

12:13 3/5/2018 - Πηγή: Protagon

Περίπου 30 με 40 άτομα έδωσαν το παρών στην υποδοχή του Πρωθυπουργού στο δημαρχείο της Λήμνου, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Παρά την αδιάψευστη εικόνα που μετέφεραν από την άφιξη του Πρωθυπουργού στο δημαρχείο στη Μύρινα (δείτε τη φωτογραφία πάνω και πιο κάτω το σχετικό βίντεο από Limnos FM 100) το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ θέλησε να πείσει για μία ακόμη φορά ότι «ο κ. Τσίπρας

έτυχε θερμής υποδοχής», «με κατοίκους του νησιού να τον καλωσορίζουν εγκάρδια και να ανταλλάσσουν σύντομες φιλικές κουβέντες μαζί του» (σύμφωνα πάντα με το σχετικό τηλεγράφημα).

Ο δήμαρχος Δημήτρης Μαρινάκης δώρισε στον Πρωθυπουργό το έμβλημα του δήμου του νησιού, που απεικονίζει τη βασίλισσσα Υψιπύλη, καθώς και έναν αμφορέα από κοχύλια, με τον κ. Τσίπρα να αναφέρει ότι θα τον τοποθετήσει στο Μέγαρο Μαξίμου για να κοσμεί τον χώρο.

Ακολούθησε σύσκεψη στο δημαρχείο με τον δήμαρχο και φορείς της πόλης, κατά την οποία όπως και πάλι θέλησε να υπογραμμίσει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συνομιλητές του κ. Τσίπρα τον ευχαρίστησαν για το γεγονός ότι καλύφθηκαν όλα τα κενά εκπαιδευτικών στο νησί.

Επίσκεψη στη Λήμνο και συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Δημήτρη Μαρινάκη και φορείς της πόλης. #Λήμνος #Βόρειο_Αιγαίο pic.twitter.com/JQ7z0HhME5

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 3, 2018

Ο φωτογράφος του Πρωθυπουργού απαθανάτισε πάντως και κάποιους που έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του Αλέξη Τσίπρα/ INTIMEnewsO AΑέξης Τσίπρας χαιρετά μία μικρή κάτοικο του νησιού. Πίσω τους άδειοι ο δρόμοι της Μύρινας/ ΙΝΤΙΜΕnews

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργος Πάλλης.

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Λήμνο περιελάμβανε επίσκεψη στην 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας (φωτογραφίες κάτω από INTIMEnews) και αμέσως μετά ομιλία στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου στο Λιβαδοχώρι.

Ακολουθεί η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μυτιλήνη όπου ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

The post Μεταξύ «συγγενών και φίλων» η υποδοχή Τσίπρα στη Λήμνο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα