Μακελειό στη Φλόριντα: Ενοπλος άνοιξε πυρ σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών

Τρεις νεκροί -συμπεριλαμβανομένου και του δράστη- και 11 τραυματίες ήταν ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης ενόπλου κατά νέων που συμμετείχαν σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιού στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντας.

Ο σερίφης του Τζάκσονβιλ Μάικ Γουίλιαμς δήλωσε ότι ένας λευκός άνδρας, ύποπτος ως δράστης της επίθεσης, σκοτώθηκε επί τόπου.

Δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά έσπευσαν στον τόπο της επίθεσης, στο Jacksonville Landing, ένα εμπορικό κέντρο που στεγάζει αίθουσες ψυχαγωγίας και εστιατόρια. Ο ένοπλος άνοιξε πυρ κατά νέων που συμμετείχαν σε τουρνουά του παιχνιδιού Madden NFL

που γινόταν σε εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσίευσε η εφημερίδα Los Angeles Times, δράστης της επίθεσης ήταν ένας παίκτης που συμμετείχε στο τουρνουά και έχασε. Επικαλούμενη μηνύματα άλλου παίκτη που βρισκόταν στην αίθουσα, η εφημερίδα ανέφερε ότι ο ένοπλος στόχευσε πολλούς ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει.

What’s wrong wit sum ppl there was a SHOOTING during a Madden tournament in Jacksonville at least 4 ppl are dead and another 10 injured pic.twitter.com/A4kUTsUZJf

BLACK SPORTSCENTER (@VersaceBoyEnt) August 26, 2018

Η διοργάνωση μεταδιδόταν ζωντανά από την πλατφόρμα διαδικτυακού βίντεο Twitch, ακούστηκαν μάλιστα πολλοί πυροβολισμοί την ώρα της επίθεσης, όπως δείχνει το βίντεο παραπάνω.

«Είχα πολλή τύχη. Η σφαίρα χτύπησε το δάκτυλό μου», έγραψε στο Twitter o 19χρονος Ντρίνι Τζόκα, που ανήκει σε μία από τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά με την ονομασία Complexity Gaming. Ο επικεφαλής της ομάδας, που δεν ήταν παρών στον χώρο της επίθεσης, δήλωσε στο AFP μέσω Twitter ότι ο παίκτης κατάφερε να διαφύγει και να κρυφτεί.

Οι New York Times προσθέτουν την ανατριχιαστική λεπτομέρεια ότι ένα καταδεικτικό λέιζερ -προφανώς από το όπλο του δράστη- φάνηκε στο στήθος ενός από τους παίκτες δευτερόλεπτα προν ακουστούν οι πυροβολισμοί και διακοπεί το βίντεο…

The post Μακελειό στη Φλόριντα: Ενοπλος άνοιξε πυρ σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα