Τραυματισμοί και ζημιές από ξέφρενη πορεία λεωφορείου στον Πειραιά

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στον Πειραιά, όταν ένα λεωφορείο -χωρίς οδηγό- παρέσυρε δέντρα, αυτοκίνητα και στο τέλος τραυμάτισε σοβαρά έναν ηλικιωμένο στα πόδια. Την ξέφρενη πορεία του «τρελού» λεωφορείου «φρέναραν» δύο αυτοκίνητα, στα οποία επίσης προκάλεσε σοβαρές ζημιές.

Ολα άρχισαν από ένα τροχαίο μεταξύ δύο Ι.Χ. που συγκρούστηκαν λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

Ο

οδηγός του αστικού λεωφορείου 915, που διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο και εκτελούσε το δρομολόγιο Λόφος Βώκου-Προφήτης Ηλίας, κατέβηκε από το όχημα για να εξετάσει με ποιον τρόπο θα μπορούμε να περάσει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβατών και όσα αναφέρει η ιστοσελίδα piraeuspress.gr, λίγη ώρα μετά λύθηκε το χειρόφρενο του λεωφορείου και άρχισε να κατηφορίζει ανεξέλεγκτο σπέρνοντας τον πανικό στους επιβάτες (οι οποίοι από θαύμα δεν τραυματίστηκαν) και παρασύροντας επί δύο τετράγωνα σχεδόν ό,τι συναντούσε μπροστά του: δέντρα, σταθμευμένα αυτοκίνητα και τραυματίζοντας, τέλος, τον 77χρονο, που πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ.

Το λεωφορείο προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε 12 αυτοκίνητα που συνάντησε στην πορεία του και σταμάτησε να κινείται όταν προσέκρουσε σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, που το ακινητοποίησαν.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας του Πειραιά και του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στο σημείο για να βοηθήσουν τον 77χρονο και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.

The post Τραυματισμοί και ζημιές από ξέφρενη πορεία λεωφορείου στον Πειραιά appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα