Λάσπη του Μαξίμου καταγγέλλει ο Αδωνις για το «τηλεφώνημα από Βρυξέλλες»

Είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης ότι η αλλαγή στάσης της ΝΔ στο θέμα του επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους έγινε έπειτα από τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες; Και πώς το είπε; Διότι αυτή η επίμαχη αναφορά που έκανε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, έγινε γρήγορα viral και έτυχε της αναμενόμενης εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση – πέρασε άλλωστε ως τέτοιο, ως παρέμβαση των δανειστών και σε ρεπορτάζ έγκυρων εφημερίδων όπως

τα «ΝΕΑ» που στο φύλλο της Δευτέρας έγραψαν: «Η κυβέρνηση βρήκε πάτημα και σε μία αναφορά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αιτιολόγησε πως το αρχικό “ναι” του κόμματός του για την έκτακτη βοήθεια στους χαμηλοσυνταξιούχους μετατράπηκε σε “παρών” έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε με τις Βρυξέλλες».

Την απάντηση έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ που πάλι μέσω του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «λάσπη» και «προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ». Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε μάλιστα τους υπουργούς Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη ότι συνέβαλαν μέσω Twitter στη διαστρέβλωση των όσων είπε ο ίδιος το Σαββάτο.

Οπως διευκρίνισε, αυτό που είπε το Σάββατο ήταν ότι την παραμονή της ψηφοφορίας στη Βουλή υπήρχε επικοινωνία με το πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που ήταν στις Βρυξέλλες για να καθοριστεί η στάση της παράταξης στη Βουλή.

Η κόντρα έλαβε διαστάσεις το βράδυ της Κυριακής, όταν το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε τη ΝΔ για αλλαγή ότι άλλαξε γραμμή «μετά από τηλεφωνήματα ακραίων κύκλων των δανειστών» που έδωσαν τη σχετική εντολή.

Το Μάξιμου κατηγόρησε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση ότι μετά τις οξύτατες εσωτερικές αντιδράσεις αναγκάζεται να ψηφίσει «Ναι» σήμερα στη Βουλή για τη δεύτερη εξαγγελία Τσίπρα, δηλαδή την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το βάρος της προσφυγικής κρίσης.

Το Μαξίμου σύστησε δε στον κ. Μητσοτάκη να κλείσει το κινητό του μέχρι να γίνει η σχετική ψηφοφορία στη Βουλή, για να μην αλλάξει και πάλι άποψη μετά από τηλεφώνημα.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι θα μεταβεί σήμερα, Δευτέρα, στην Εισαγγελία μαζί με την σύζυγό του για να καταθέσουν μήνυση εναντίον του κ. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι τηλεφωνούσαν και οι δυο για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

The post Λάσπη του Μαξίμου καταγγέλλει ο Αδωνις για το «τηλεφώνημα από Βρυξέλλες» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα