Κυρίτσης για Μίκη: Θεωρίες συνωμοσίας ότι οι «κακοί» ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία

11:06 5/2/2018 - Πηγή: Protagon

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, δεν εφείσθη χαρακτηρισμών και απαξιωτικών σχολίων για την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, μίλησε για «άθλια ομιλία» «ασχίστου είδους», βασισμένη σε «θεωρίες συνωμοσίες ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη

Μακεδονία».

Κατά την άποψη του κ. Κυρίτση ο κόσμος που συμμετείχε στη συγκέντρωση της Κυριακής νομιμοποίησε με την παρουσία του τη Χρυσή Αυγή, που -όπως σημείωσε- μετείχε στο συλλαλητήριο συντεταγμένα, με τους επικεφαλής της. Και αυτό γιατί όπως επεσήμανε, τον τόνο σε μια διαδήλωση δεν δίνουν οι μεμονωμένοι διαδηλωτές, αλλά όσοι μετέχουν οργανωμένα.

Από τον κ. Κυρίτση δεν έλειψαν τα σχόλια και για τη στάση και τις δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, Πάνου Καμμένου, για το συλλαλητήριο, λέγοντας ότι η «γενικά η στάση των ΑΝΕΛ είναι λανθασμένη στο Σκοπιανό».

Αυτό που έχει σημασία, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win» και στο πλαίσιο αυτό υποστήριξε ότι πλέον «πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να λυθεί το ζήτημα με τη μόνη γειτονική χώρα των Βαλκανίων, με την οποία δεν είχαμε ποτέ πολεμική διένεξη».

The post Κυρίτσης για Μίκη: Θεωρίες συνωμοσίας ότι οι «κακοί» ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα