Κατρίν Ντενέβ: Μισός αιώνας χτενίσματα…

07:38 7/6/2017 - Πηγή: Protagon

1.Πρότυπο μόδας και στιλ

Η Κατρίν Ντενέβ έγινε αμέσως συνώνυμο του γαλλικού σινεμά και μαζί του γαλλικού στιλ και της μόδας. Επίσης μεγάλη επιρροή άσκησε, τον μισό αυτό αιώνα, και με τα χτενίσματα των μαλλιών της.

Η αρχή έγινε τη δεκαετία του 1960 με αυτό το δήθεν ατημέλητο σινιόν.

2.Ξανθιά, όπως όλες

Τη δεκαετία του 1960 ήταν της μόδας να είσαι ξανθιά. Αυτή τη μόδα την ακολούθησε

η Κατρίν Ντενέβ, η οποία άνοιξε τη δική της σκούρα απόχρωση τόσο ώστε να μοιάζει με το ξανθό της Μπριζίτ Μπαρντό ή της Μέριλιν.

3.Το λουκ «Ντενέβ»

Είμαστε ακόμα στη δεκαετία του 1960. Η Κατρίν Ντενέβ είναι μούσα του Υβ Σεν Λοράν. Και έχει μακρύνει τα μαλλιά της. Αυτά τα μαλλιά αντιγράφτηκαν κατά κόρον.

4.Η δική της αλογοουρά

Το μαλλί φούσκα, η χωρίστρα στη μέση, η αλογοουρά στη βάση του κεφαλιού. Αυτή ήταν η εκδοχή της Κατρίν Ντενέβ για το στιλ σουίνγκ, της δεκαετίας του 1960. Μαζί της στη φωτογραφία, ο βρετανός φωτογράφος και πρώην σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέιλι.

5.Μια πανέμορφη χαίτη

Προφανώς σε ένα τόσο αρμονικά σχεδιασμένο πρόσωπο, όσο αυτό της Κατρίν Ντενέβ, δεν υπάρχει χτένισμα που να μην δείχνει ωραίο. Αυτό εδώ θυμίζει χαίτη λεονταριού.

6.Ρετρό βούρτσισμα

Εδώ η Κατρίν Ντενέβ φωτογραφίζεται τη δεκαετία του 1980. Το στιλ των μαλλιών της όμως είναι ένα εκμοντερνισμένο καρέ της δεκαετίας του 1920.

7.Το σινιόν των ‘80s

Θυμάστε αυτούς τους κότσους τη δεκαετία του 1980; Τους έκαναν τα κομμωτήρια της Αθήνας κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του σινιόν της Ντενέβ. Αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο ωραίοι όσο ο δικός της.

8.Η κουπ της ωριμότητας

Είναι 1993 και η Κατρίν Ντενέβ, 50 ετών, υποδύεται μια ώριμη γυναίκα στην «Ινδοκίνα» του Ρεζί Βαρνιέ. Στην απονομή των Οσκαρ, η πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε με κοντά μαλλιά. Και έδωσε νέο τόνο στα κουρέματα α λα γκαρσόν.

9.Το καστανό σινιόν

Με αυτό το χρώμα και μαζεμένα τα μαλλιά σε ένα ελεύθερο σινιόν εμφανίστηκε η Κατρίν Ντενέβ στο φεστιβάλ του Βερολίνου το 1997.

10.Σχεδόν μακριά

Είναι 2002 και η Κατρίν Ντενέβ παρίσταται στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο. Με ένα μακρύ καρέ, που της πηγαίνει αφόρητα…

The post Κατρίν Ντενέβ: Μισός αιώνας χτενίσματα… appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα