Καρανίκας θριαμβολογεί: Επιτέλους, η Ελλάδα παγκόσμια δύναμη στη φαρμακευτική κάνναβη

Ο νόμος για τη φαρμακευτική κάνναβη δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σημαδιακή αυτή ημέρα που αναβαθμίζει -όπως λέει- την Ελλάδα σε παγκόσμια δύναμη στον εν λόγω τομέα.

Διαβάστε για το θέμα: Το Γραφείο Κάνναβης δεν είναι για γέλια

«Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες

και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στην φαρμακευτική κανναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε», έγραψε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στο Facebook, δίνοντας το σύνθημα για τη νέα εποχή της χώρας ως παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης.

Αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου τον περασμένο Μάρτιο, ο Νίκος Καρανίκας είχε χρησιμοποιήσει στον τότε διαδικτυακό χαιρετισμό του το γνωστό πια μότο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», συγχαίροντας τους κυβερνητικούς βουλευτές για την προσήλωσή τους στη κοινοβουλευτική διαδικασία έγκρισης του νόνου. Παράλληα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αποδαιμονοποίηση της κάνναβης και των χρηστών της.

The post Καρανίκας θριαμβολογεί: Επιτέλους, η Ελλάδα παγκόσμια δύναμη στη φαρμακευτική κάνναβη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα