Κάποιος γρατζούνισε με κλειδί το αυτοκίνητο του Ομπάμα όσο ήταν στην Αθήνα!

Ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα που όπως έδειξε μιλάει κάποια Ελληνικά, κλήθηκε να ερμηνεύσει την παράξενη λέξη που είναι χαραγμένη επάνω στο καπό του αυτοκινήτου του

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το ξακουστό «κτήνος», το αυτοκίνητο φρούριο με το οποίο μετακινείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν κατάφερε να περάσει αλώβητο από την Αθήνα. Γιατί το συγκεκριμένο

όχημα, μπορεί να αντέχει επιθέσεις με ρουκέτες αλλά αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευάλωτο στην πατροπαράδοτη μέθοδο επίθεσης που επικρατεί στην ελληνική πρωτεύουσα: στο χάραγμα με κλειδί!

Οι ειδικοί του FBI που κλήθηκαν αμέσως να εξετάσουν το αυτοκίνητο και να μαζέψουν τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν σε εκείνους που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την κλειδο-επίθεση δεν έχουν ακόμα καταφέρει να προσδιορίσουν πότε ακριβώς έγιναν οι γρατζουνιές – ούτε τι προσπάθησε να γράψει εκείνος που τις έκανε. Για το μόνο που είναι σίγουροι είναι ότι αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της παραμονής του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες οι υποψίες στρέφονται σε ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού καθώς ήταν οι μόνοι που είχαν πρόσβαση στο αυτοκίνητο. Οσο για τα κίνητρα, προφανώς επρόκειτο για κάποιον (ή κάποια) που προέρχεται από την λεγόμενη «ομάδα της Καισαριανής». Δηλαδή για κάποιον που είναι παγιδευμένος ανάμεσα στο παραδοσιακό «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» και στην πρόσφατη συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο Ομπάμα.

The post Κάποιος γρατζούνισε με κλειδί το αυτοκίνητο του Ομπάμα όσο ήταν στην Αθήνα! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα