Ιδιωτική συνάντηση Σημίτη – Βενιζέλου

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη και η θέση της Ελλάδας στους νέους συσχετισμούς ήταν το αντικείμενο της ιδιωτικής συνάντησης που είχαν ο Κώστας Σημίτης και ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Η δημοσιοποίησή της, από… ανάρτηση αστυνομικού της Ασφάλειας του πρώην Πρωθυπουργού. Ο Θανάσης Φιλιππόπουλος έχει εργαστεί στη φύλαξη και των δύο, οπότε έσπευσε

περιχαρής να φωτογραφηθεί και να αναρτήσει τη φωτογραφία στο facebook, κάνοντας τους πολιτικού συντάκτες να αρχίσουν τα τηλεφωνήματα προς τα γραφεία των Σημίτη-Βενιζέλου. Ματαίως. Δεν προέκυψε και κάτι ιδιαίτερο. Οπως εξήγησαν και οι δύο πλευρές δεν επρόκειτο για μία πρωτοβουλία με ευρύτερες πολιτικές προεκτάσεις. Αλλωστε έχουν συναντηθεί και άλλες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Από τη μία διαπίστωσαν ότι η χώρα αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή πρόβλημα διακυβέρνησης -κάτι που και οι δύο επισημαίνουν δημοσίως- και από την άλλη, ο Κώστας Σημίτης, επανέλαβε τις παραινέσεις του για σύζευξη των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς σε ένα σχήμα που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει παρεμβατικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

The post Ιδιωτική συνάντηση Σημίτη – Βενιζέλου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα