Η τεχνολογία του σεξ

Στην εποχή που μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, από την θέρμανση του σπιτιού σας έως τις ασκήσεις γυμναστικής σας, δεν είναι και τόσο παράξενο η τεχνολογία να «εισβάλει» και στην σεξουαλική σας ζωή. Η Ρομπίνα Γκιμπ, από την εφημερίδα Guardian, αναφέρει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από την έκθεση σεξουαλικής υγείας στο Λος Aντζελες. Mπορεί η σημερινή επιχειρηματική γενιά να μην εφεύρε το σεξ αλλά δημιούργησε ερωτικά παιχνίδια που συνδέονται μέσω Blue Tooth.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν μερικές από τις πιο καινοτόμες και προσωπικές συσκευές ευχαρίστησης της αγοράς, από ηλεκτρονικούς διεγέρτες για ζευγάρια έως συσκευές που ελέγχονται από το έξυπνο κινητό σας.

Επίσης δεν έλειψαν και οι παρουσιάσεις μη έξυπνων σεξουαλικών παιχνιδιών, παιχνιδιών δηλαδή που δεν συνδέονται με τίποτα, πέρα από τον χρήστη τους…

Piu το παιχνίδι αντρικού αυνανισμού

Το πέος που θα «φιλοξενηθεί» μέσα του θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 30 διαβαθμίσεις δόνησης

Είναι δημιουργία της εταιρείας IMTOY, ένα παιχνίδι αυνανισμού για άντρες, με γυαλιστερό μαύρο και κόκκινο χρώμα εξωτερικά. Εσωτερικά αποτελείται από μαλακή κόκκινη σιλικόνη. Το πέος που θα «φιλοξενηθεί» μέσα του θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 30 διαβαθμίσεις δόνησης, από τρεις διαφορετικές μηχανές που είναι σχεδιασμένες για να δίνουν μικρής έντασης δονήσεις ή πολύ έντονες. Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, Μάθιου φον Aμπο. Το Piu κοστίζει περίπου 184 ευρώ, και συγχρονίζει με μια εφαρμογή που πουλάει ταινίες ενηλίκων που έχουν γυριστεί για να λειτουργούν σε συνδυασμό με αυτό το παιχνίδι. Σχεδιασμένο από κινέζικη εταιρεία που έχει την έδρα της στην Σένζεν, το Piu διαφημίζεται ως ο πιο πολυτελής και εξελιγμένος αντρικός δονητής.

Ο δονητής Nova

Είναι ένας ευέλικτος, δύο άκρων δονητής, που μπορείτε να τον λειτουργείσετε και από απόσταση

Η Τόρι Πάρκερ, διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης στην εταιρεία We-Vibe (Εμείς δονούμαστε) παρουσίασε τον νέο μοντέλο του δονητή Nova. Είναι ένας ευέλικτος, δύο άκρων δονητής, που λειτουργεί μαζί με την εφαρμογή της εταιρείας We Control (Εμείς ελέγχουμε) και επιτρέπει τον έλεγχο της συσκευής από απόσταση. Μπορείτε να τον κάνετε δικό σας με 139 ευρώ περίπου.

Δονητής για ζευγάρια από την We-Vibe’s

Είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη που προσφέρει μεταξένια υφή, και βγαίνει σε τρία χρώματα

Ο δονητής We-Vibe 4 Plus συνδέεται με την εφαρμογή We-Connect, και είναι η τελευταία έξυπνη έκδοση του δονητή, που ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος σε πωλήσεις δονητής που φοριέται, για ζευγάρια. Κατασκευασμένο από την καναδική εταιρεία Standard Innovations, έχει καμπυλωτό εργονομικό σχεδιασμό που μοιάζει με ένα πιστόλι από σαρκώδη καουτσούκ και χρησιμοποιείται από την γυναίκα κατά την διάρκεια του σεξ. Όπως και ο δονητής Nova, το We-Vibe’s ελέγχεται από απόσταση μέσω εφαρμογής. Η εταιρεία μάλιστα το προτείνει και για σόλο λειτουργία, καθώς το σχήμα του και η άνεση με την οποία εφαρμόζει αλλά και το ότι είναι σχεδόν αθόρυβο το καθιστούν κατάλληλο για τέτοιου είδους καταστάσεις. Είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη που προσφέρει μεταξένια υφή, και βγαίνει σε ροζ, μοβ, και γκρι χρώμα. Κοστίζει περίπου 165 ευρώ.

Δονητές φτιαγμένοι από κρυστάλλους

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κρυστάλλους από Ινδικό νεφρίτη, λευκό λωτό και οψιανό

Αν δεν σας αρέσουν οι δονητές που συνδέονται στο διαδίκτυο, ίσως προτιμάτε ένα ραβδί ή ένα αυγό από καθαρό κρύσταλλο. Η Βανέσα Κούκια, ιδρύτρια της εταιρείας Chakrubs ξεκίνησε την εταιρεία της για να φέρει την θεραπευτική δύναμη των κρυστάλλων ή της μαγείας των πετρών στο βασίλειο του σεξ, όπως λέει η ίδια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κρυστάλλους από Ινδικό νεφρίτη, λευκό λωτό και οψιανό. Και σύμφωνα με την εταιρεία θα εξαφανίσουν κάθε ίχνος από αρνητική ενέργεια από τον χρήστη τους αλλά και οπουδήποτε αλλού τον… τοποθετήσουν. Οι θετικής ενέργειας κρυστάλλινοι δονητές ξεκινάνε από τα 69 ευρώ και φτάνουν τα 185.

The Candy

Συσκευασμένο σαν ένα ακριβό μπουκάλι αρώματος, έρχεται σε μια κομψή λευκή θήκη αποθήκευσης

Ο δονητής Candy είναι άλλος ένας προσωπικός προπονητής από την κινέζικη εταιρεία IMTOY, για τις γυναίκες που θέλουν να γυμνάσουν τους μύες στην περιοχή της λεκάνης και συγκεκριμένα του αιδοίου τους. Αυτή η μπαλίτσα διαμέτρου 33 χιλιοστών είναι μία από τις πιο χαριτωμένες. Σε χρώμα σκούρο ροζ και φτιαγμένη από ιατρική σιλικόνη οι εσωτερικοί αισθητήρες της μπαλίτσας συλλέγουν δεδομένα πίεσης από τις κινήσεις των μυών της περιοχής και μέσω σύνδεσης Blue Tooth, τα μεταδίδει στην αντίστοιχη εφαρμογή. Η εφαρμογή έχει μια σειρά από «προγράμματα ασκήσεων» καθώς και τον αντίστοιχο προπονητή για να σας δώσει κουράγιο να τελειώσετε τις ασκήσεις σας. Συσκευασμένο σαν ένα ακριβό μπουκάλι αρώματος, έρχεται σε μια κομψή λευκή θήκη αποθήκευσης. Επίσης περιλαμβάνει έναν πομπό υπεριώδους ακτινοβολίας για την αποστείρωση της μπαλίτσας πριν και μετά την χρήση της. Και όπως και τα καλά αρώματα η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη. Θα το βρείτε στα 175 ευρώ.

Ένας δονητής που εκτοξεύει «σπέρμα»

Βγαίνει σε πολλά χρώματα και έχει την δυνατότητα να περαστεί σε ζώνη (strap-on)

Ο δονητής POP της έκθεσης, είναι η τελευταία έκδοση του επαναστατικού δονητή Semenette, ενός σεξουαλικού παιχνιδιού που λειτουργεί και ως συσκευή εκτόξευσης σπέρματος, μιμούμενος μια πραγματική εκσπερμάτωση. Η εφευρέτρια, Στεφανία Μπέρμαν, όταν η σύντροφός της δεν μπορούσε να μείνει έγκυος χρησιμοποιώντας την μέθοδο έκχυσής σπέρματος με πιπέτα, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σεξουαλικό παιχνίδι που θα είναι λειτουργικό αλλά θα προσφέρει ταυτόχρονα και ευχαρίστηση. Κάτι που δεν θα έμοιαζε με ιατρικό βοήθημα. Όταν μετά την πρώτη χρήση του παιχνιδιού η σύντροφός της έμεινε έγκυος, αμέσως πατεντάρισε το σχέδιο και εξασφάλισε τα κεφάλαια που θα χρειαζόταν για να το βγάλει στο εμπόριο. Θα το βρείτε σε πολλά χρώματα και έχει την δυνατότητα να περαστεί σε ζώνη (strap-on). Η τιμή του ξεκινάει από τα 128 ευρώ περίπου.

The post Η τεχνολογία του σεξ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιο δονητη επιλεγουν τα ζευγαρια, πολυ μαλακη σιλικονη για ντιλντο
Τυχαία Θέματα