Η Σάκκαρη στους 32 του Αμερικανικού Οπεν!

Πρόκειται σίγουρα για την κορυφαία τενίστρια αυτήν την στιγμή στην χώρα μας. Η Μαρία Σάκκαρη λοιπόν, στην νέα της σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να νικήσει την Αρίνα Ροντιόνοβα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και να τσεκάρει το εισιτήριο της για τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Οπεν στη Νέα Υόρκη.

Η

22χρονη αθλήτρια, Νο 95 στον κόσμο, επικράτησε της Ρωσίδας με το αυστραλιανό διαβατήριο που είναι Νο.134 στον κόσμο και πέρασε σε φάση των «32» ενός τουρνουά Γκραν Σλαμ για τρίτη φορά εφέτος. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το κατόρθωμα δεν έχει πετύχει ποτέ άλλη ελληνίδα τενίστρια.

H νεαρή ελληνίδα έχει σημαντικές νίκες σε μεγάλα τουρνουά

Με τη νίκη της, πέρα του ότι έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι συνεπής στα μεγάλα ραντεβού, η Σάκκαρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια μετά το 2004 και τη Λένα Δανιηλίδου που φτάνει στον τρίτο γύρο του Αμερικανικού Οπεν. Μάλιστα, η νεαρή ελληνίδα δεν έχει χάσει ακόμα σετ από καμία αντίπαλό της.

Η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη, Βένους Γουίλιαμς

Οσο για τον επόμενο γύρο, η Σάκκαρη θα βρει απέναντί της την σπουδαία Βένους Γουίλιαμς, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Οσεάν Ντοντέν. Η Μαρία είχε συναντήσει τη θρυλική Αμερικανίδα πέρυσι στο Γουίμπλεντον και είχε γνωρίσει την ήττα στα τρία σετ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Μαρία Σάκκαρη αυξάνει συνεχώς τις φήμη της και τις μετοχές της στο παγκόσμιο τένις, βελτιώνοντας παράλληλα και τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη. Και σκεφτείτε τα ξημερώματα του Σαββάτου να κοιτάξει στα μάτια την σπουδαία Βίνους…

The post Η Σάκκαρη στους 32 του Αμερικανικού Οπεν! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα