Η μητρότητα ο δυσκολότερος αντίπαλος για τη Σερένα Γουίλιαμς

Ωραία το έκανες το παιδί, είσαι και πλούσια, αθλητική και διάσημη. Και τώρα; Τώρα, αν θες όντως να το μεγαλώσεις εσύ, αρχίζουν τα δύσκολα και δεν έχει τόση σημασία αν είσαι πλούσια, αθλητική και διάσημη –η αϋπνία είναι ίδια για όλες τις νέες μάνες. Το κατάλαβε και η 36χρονη Σερένα Γουίλιαμς, η καλύτερη τενίστρια της τελευταίας δεκαετίας.

Η αμερικανίδα τενίστρια καλωσόρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο την γλυκύτατη Αλέξις Ολύμπια Οχάνιαν. Ομως οι δυσκολίες της μητρότητας την κατέβαλαν τόσο ώστε να φθάσει να απευθυνθεί

για συμβουλές στους 10 εκατ. ακολούθους της στο Twitter.

Οπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησή της, η μικρούλα βγάζει δοντάκια και ταλαιπωρείται και η διάσημη μαμά δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. «Εκανα τα πάντα, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μου σπαράσσει την καρδιά», εξομολογείται στους ακολούθους της και ζητάει την συμβουλή τους.

Teething- aka the devil – is so hard. Poor Alexis Olympia has been so uncomfortable. She cried so much (she never cries) I had to hold her until she fell asleep. I've tried amber beads… cold towels…. chew on mommies fingers…. homeopathic water (lol on that one) but…… pic.twitter.com/hCRMJ0RhUQ

— Serena Williams (@serenawilliams) December 17, 2017

Nothing is working. It's breaking my heart. I almost need my mom to come and hold me to sleep cause I'm so stressed. Help? Anyone??

— Serena Williams (@serenawilliams) December 17, 2017

Δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είχε φτάσει σε τέτοια απελπισία που ήθελε και εκείνη τη… μαμά της, να την πάρει αγκαλιά για να κοιμηθεί.

Πολλοί φίλοι της ανταποκρίθηκαν, έδωσαν τις συμβουλές τους και διηγήθηκαν τις παρόμοιες ιστορίες τους. Η καλύτερη και η πιο αποτελεσματική είναι μία: υπομονή και αγάπη.

The post Η μητρότητα ο δυσκολότερος αντίπαλος για τη Σερένα Γουίλιαμς appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα