Η Λυδία Κονιόρδου έκανε «καθαρισμό ενέργειας» στο κτίριο του ΥΠΠΟ

Με μια πρόχειρη κορδέλα της Αστυνομίας η Λυδία Κονιόρδου προστατεύει τους περαστικούς από την κακή ενέργεια που πέταξε έξω από το ΥΠΠΟ. Πίσω της η επικεφαλής του συνεργείου καθαρισμού με το απολυμαντικό Aura (Αύρα)

Τεράστιες ποσότητες κακής ενέργειας πέταξε με τα ίδια της τα χέρια στο πεζοδρόμιο έξω από το υπουργείο Πολιτισμού η Λυδία Κονιόρδου σε μια προσπάθεια να «θεραπεύσει» «πρανικά» το άρρωστο κτίριο πριν εγκατασταθεί στο γραφείο της.

Οπως είναι φυσικό, λόγω του

τεράστιου όγκου της εργασίας που απαιτήθηκε για τον «ενεργειακό καθαρισμό του κτιρίου» η υπουργός ζήτησε τη βοήθεια ειδικού συνεργείου καθαρισμού το οποίο με ειδική σύμβαση αορίστου χρόνου θα αναλάβει να διώχνει σε τακτά χρονικά διαστήματα την κακή αύρα.

Μάλιστα πολλοί από εκείνους που συγκεντρώθηκαν στην οδό Μπουμπουλίνας παρατήρησαν ότι ανάμεσα στα απολυμαντικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν κει το ειδικό καθαριστικό «αύρα», ειδικό για αυτές τις περιπτώσεις.

Η νέα υπουργός Πολιτισμού αποχώρησε γύρω στο μεσημέρι εμφανώς ικανοποιημένη αλλά κατάκοπη. Πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε με τα υπολείμματα της κακής ενέργειας στο πεζοδρόμιο καθώς ο δήμος ενημέρωσε πως δεν διαθέτει ειδικά σκουπιδιάρικα ενέργειας και η κακή ενέργεια δεν μπορεί να παραμείνει για πολλή ώρα στο πεζοδρόμιο μήπως έρθει σε επαφή μαζί της κάποιο παιδί.

The post Η Λυδία Κονιόρδου έκανε «καθαρισμό ενέργειας» στο κτίριο του ΥΠΠΟ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα