Εξιτήριο από την Εντατική πήρε ο Βουλγαράκης

Από την Εντατική πήρε εξιτήριο, όπου είχε εισαχθεί για προληπτικούς λόγους αφότου τον χτύπησε αυτοκίνητο, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης. Ο 58χρονος πολιτικός, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας του Πρώτου Θέματος, νοσηλεύεται πλέον σε θάλαμο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία διακομίστηκε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στο Ζάππειο.

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ

της Τρίτης, Αντιμετώπιζε σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα που προκλήθηκαν στα άκρα του όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο.

Οι γιατροί του ιδιωτικού θεραπευτηρίου διέγνωσαν συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης, καθώς και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός. Ο συνδυασμός των δύο μορφής καταγμάτων στο δεξί πόδι μετέτρεπαν το περιστατικό σε δύσκολο. Το κάταγμα ήταν και επιπλεγμένο, δηλαδή τα σπασμένα οστά είχαν μετακινηθεί και δεν μπορούσαν να συναντιούνται στη νοητή ή πραγματική ευθεία τους. Το τραύμα στο δεξί χέρι του κ. Βουλγαράκη ήταν λιγότερο σοβαρό.

Οι χειρουργοί αποκατέστησαν τα τραύματα στο πόδι και το χέρι του κ. Βουλγαράκη. Ωστόσο, οι γιατροί θέλοντας να αποκλείσουν τυχόν μετεγχειρητική επιπλοκή στο πόδι, όπως τη μη αιμάτωση στο πόδι λόγω της αιμορραγίας, έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του ασθενή στη ΜΕΘ, ώστε να παρέμβουν αμέσως και να μη μετατραπεί το συμβάν σε μη αναστρέψιμο.

Πλέον, εκτιμούν πως αν συνεχιστεί η αποθεραπεία του με τον ίδιο ρυθμό θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και από την κλινική μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

The post Εξιτήριο από την Εντατική πήρε ο Βουλγαράκης appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα