Επτά συλλήψεις αλλοδαπών μετά την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ από περίπου 30 άτομα, το απόγευμα της Κυριακής, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Οπως μετέδωσε το ΑΠΕΜΠΕ, προσήχθησαν συνολικά 37 άτομα αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ωστόσο υπήρξαν και συλλήψεις. Επτά

για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, επτά που προφανώς δεν είχαν καμία σχέση με την επίθεση, αλλά επειδή έγινε ένα είδος «σαρώματος» της περιοχής από την αστυνομία, όποιος… άτυχος αλλοδαπός δεν είχε χαρτιά πήγε στη ΓΑΔΑ.

Από τις βόμβες μολότοφ που έριξαν οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν αποκριάτικες στολές και μάσκες, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτηρίου και σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Τη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος σχολίασε κάπως ειρωνικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος Τομέα Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος έκανε συγκρίσεις με την αναιμική αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. σε επιθέσεις αγνώστων κατά άλλων κομμάτων.

"Δεκάδες προσαγωγές για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ"
Για άλλες επιθέσεις αδράνεια.
Η επιλεκτική λειτουργεία του "ημέτερου" κράτους.

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) February 20, 2017

The post Επτά συλλήψεις αλλοδαπών μετά την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα