Επίσημο έγγραφο του δημάρχου Γκλέτσου: «Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες»!

13:21 7/6/2018 - Πηγή: Protagon

Εκεί όπου είχαμε συνηθίσει στο μπρουτάλ και επιθετικό ύφος άσκησης πολιτικής και δημόσιας διοίκησης του Απόστολου Γκλέτσου, εκεί που λέγαμε ότι τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια με τον δήμαρχο Στυλίδας, ήρθε ένα πρωτοφανές σε φρασεολόγια δελτίο Τύπου του Δήμου Στυλίδας –με το έμβλημα μάλιστα της Ελληνικής Δημοκρατίας!– να μας διαψεύσει.

Ο ηθοποιός που έγινε πολιτικός και δήμαρχος απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στην καταγγελία που έγινε την Τρίτη, σύμφωνα με την οποία

ξυλοκόπησε έναν πολίτη. Η οποία ανακοίνωση ανέφερε το εξής: «Από το Κιλελέρ κατευθείαν στην Τατιάνα… Και εις ανώτερα. Y.Γ.: Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες».

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, ο δήμαρχος Στυλίδας επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Κώστα Ζαρκαδούλα τον οποίο γρονθοκόπησε. Το φερόμενο ως θύμα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν.

Και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Στυλίδας.

The post Επίσημο έγγραφο του δημάρχου Γκλέτσου: «Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες»! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα