Επιμένει ο Πολάκης για τις φυλακές: Η Δικαιοσύνη τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν κάνει ούτε βήμα πίσω από όσα είπε για τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ και τα επαναλαμβάνει με νέα του ανάρτηση στο Facebook.

«Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και

χρεοκόπησαν τη χώρα», λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ακουμπώντας ευχάριστα στη «λογική» των λαϊκών δικαστηρίων και της πλατείας των αγανακτισμένων.

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα 1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Maandag 15 oktober 2018

Επιχειρώντας μάλιστα να καλύψει τα νώτα του, διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει. Και αν βγουν στη φόρα στοιχεία, τότε, λέει, « η Δικαιοσύνη τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας, που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει», επικαλούμενος εμμέσως σχετική απειλή που του είχε απευθύνει από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

Η αμετροέπεια όμως του Παύλου Πολάκη δεν προκαλεί αντιδράσεις μόνο στην αξιωματική αντιπολίτευση (σ.σ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντά ότι η ΝΔ δεν εκφοβίζεται), αλλά και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη να παρατηρεί ότι τέτοιες κουβέντες (όπως αυτές που εκτόξευσε ο κ. Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ) δεν λέγονται ούτε στις ταβέρνες και τα καφενεία!

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 και απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας σημείωσε πως «τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο, σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση».

«Εμείς δεν πρόκειται κανέναν να πάμε στη φυλακή, αλλά ανοίγουμε τις υποθέσεις, τις κρατάμε ανοιχτές, δεν πηγαίνουν οι φάκελοι να χρονίζουν και να αραχνιάζουν», σχολίασε από την πλευρά του στον Θέμα FM ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «όποιος μιλάει στον δημόσιο χώρο, και μάλιστα από θέση ευθύνης, λέει αυτό που πιστεύει και κρίνεται αυστηρά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρώην υπουργός και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου που σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις έκανε λόγο για «ατυχή διατύπωση» από τον κ. Πολάκη για να προσθέσει: «Η γραμμή του κόμματος και της κυβέρνησης πάνω από όλα είναι ότι η δικαιοσύνη αποφασίζει ποιους και για πόσο θα στείλει κάποιον φυλακή. Έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε απολύτως τις αποφάσεις και τα πορίσματα της δικαιοσύνης».

The post Επιμένει ο Πολάκης για τις φυλακές: Η Δικαιοσύνη τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα