Επανήλθε αμετανόητος ο Αριστείδης Φωκάς, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους

Ηταν ένα σύνθημα και μόνο: αυτή είναι η δικαιολογία του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά ο οποίος το Σάββατο σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ επανέλαβε υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής.

Τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε αμετανόητος ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των δημοσιογράφων.

«Με καλέσατε για το σύνθημα, δεν σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δεν θα πάρει το πρωτάθλημα», είπε σε υψηλούς τόνους εννοώντας τον ΠΑΟΚ.

Στη

συνέχεια είπε ότι το επίμαχο σύνθημα («Να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή») είναι μια αλληγορία, ότι δεν το εννοούσε και ότι υπάρχουν πολλά τέτοια συνθήματα. «Δεν το εννοούν οι φίλαθλοι, όπως δεν εννοούν οι Αθηναίοι το “Βούλγαροι”», τόνισε.

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους για το ότι «κουκουλώνουν τις αδικίες που φαίνονται σε ομάδες που δεν είναι στο πρώην ΠΟΚ». Ρώτησε μάλιστα αν «εσείς οι δημοσιογράφοι θέλετε να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο».

Σε βίντεο από το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ που έγινε το Σάββατο και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ο κ. Φωκάς εμφανίζεται να «σιγοντάρει» και αυτός το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Χθες Κυριακή σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 είχε πει ότι το σύνθημα είναι απλώς ένα «σχήμα λόγου» και ότι τέτοια συνθήματα ακούγονται εδώ και πολλά χρόνια.

Από το κόμμα του, την Ένωση Κεντρώων, κρατούν αποστάσεις και αφενός υποστηρίζουν ότι ο κάθε βουλευτής είναι υπεύθυνος των λεγομένων του. Προσθέτουν αφετέρου πως το σύνθημα φώναζαν στην πλατεία με τους αγανακτισμένους σημερινοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

The post Επανήλθε αμετανόητος ο Αριστείδης Φωκάς, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα