Ενας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο

Eνας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο, στη Γερμανία.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:00 (τοπική ώρα, 16:00 στην Ελλάδα), όταν ένας άνδρας άρχισε να μαχαιρώνει αδιακρίτως το πλήθος.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή (Reuters)

Σύμφωνα με μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η αστυνομία του Αμβούργου, οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο κοντά

στο σημείο του εγκλήματος, ενώ επισημαίνεται ότι προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του δράστη. Οπως μεταδίδει πάντως η Bild, ο δράστης φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ» πριν επιτεθεί στο πλήθος.

Η σκηνή του εγκλήματος (Reuters)

Ασαφής παραμένει ο συνολικός αριθμός των τραυματιών και η κατάσταση της υγείας τους. Αρκετά Μέσα από την Γερμανία αναφέρουν ότι έχει ενεργοποιηθεί προειδοποίηση για τρομοκρατική ενέργεια με την πληροφορία να μην επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την αστυνομία του Αμβούργου.

#BREAKING: #UPDATE: Video shows attack in #Hamburg, #Germany that left at least 1 dead & several injured. pic.twitter.com/otYCZKDifj

— Breaking News (@BreakingNGlobal) July 28, 2017

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο έδειχναν ένα άτομο που φορούσε ματωμένη κουκούλα που ήταν μέσα σε όχημα της αστυνομίας, μετά τη σύλληψή του. Από την πλευρά της, η Bild ανέφερε ότι η αστυνομία αναζητά και δεύτερο άτομο.

Η αστυνομία είχε ζητήσει πάντως από το κοινό να μείνει μακριά από το σημείο όπου έγινε η επίθεση.

Συναγερμός στο Αμβούργο (Reuters)

The post Ενας νεκρός σε επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα