Ενα φορτηγό παπούτσια για την… υπογραφή του Γιάννη Αντετονκούμπο [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετονκούμπο πουλάει και μάλιστα πολύ, οπότε φυσικό είναι οι εταιρείες-κολοσσοί στον χώρο των αθλητικών ειδών -και όχι μόνο- να ερίζουν στα… πόδια του προκειμένου να κλείσουν ένα συμβόλαιο συνεργασίας με τον νέο σταρ του ΝΒΑ.

Η μάχη για την υπογραφή του Greek Freak έχει ανάψει για τα καλά , με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με την Νike οδεύει προς τη λήξη του, και το pressing των ανταγωνιστών αυξάνει μέρα

με τη μέρα.

Σε μία ασυνήθιστη -για τα δεδομένα του ΝΒΑ- κίνηση, η Adidas θέλησε να δελεάσει τον σταρ των Milwaukee Bucks στέλνοντάς του ένα… φορτηγό παπούτσια! Και για του λόγου το αληθές ανέβηκε και το σχετικό βίντεο στο facebook με τον ενθουσιασμένο Γιάννη να ποζάρει μπροστά στο φορτηγό, μαζί με τον συμπαίκτη του, Θον Μέικερ, ο οποίος έχει ήδη συμβόλαιο με την Adidas.

Οπως όλα δείχνουν ο Γιάννης αφήνει τη Nike έχοντας εισπράξει 25.000 χιλιάδες δολάρια από τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με το ESPN το νέο συμβόλαιο αθλητικής υπόδησης που αναμένεται να υπογράψει, εκτιμάται ότι θα κυμανθεί κάπου μεταξύ 7-10 εκατ. δολ. το χρόνο. Και αυτό μόνο για τα παπούτσια του Greek Freak!

The post Ενα φορτηγό παπούτσια για την… υπογραφή του Γιάννη Αντετονκούμπο [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενα, Γιάννη Αντετονκούμπο,ena, gianni antetonkoubo