Είναι επίσημο: ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

H αναβολή κράτησε 15 ημέρες. Την εισήγηση των 16 ομάδων της Superleague για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ακολούθησε η κυβέρνηση. Με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Γιώργος Βασιλειάδης οριστικοποίησε την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου.

Οπως ανακοίνωσε η ΓΓ Αθλητισμού, αίρεται η διακοπή 20 ημερών του πρωταθλήματος και «θα έχουμε ξανά σέντρα στη διοργάνωση με την 26η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο».

Η απόφαση της ΓΓΑ:

«Ο

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18».

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Επίσης, αυτό που αποφασίστηκε ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός της 25ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί, να πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη.

The post Είναι επίσημο: ξαναρχίζει το πρωτάθλημα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα