Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μιγκέλ Φερέρ του «NCIS: Los Angeles»

Ο ηθοποιός Μιγκέλ Φερέρ, γνωστός από τον πρόσφατο ρόλο του ως Οουεν Γκρέιντζερ στην τηλεοπτική σειρά «NCIS: Los Angeles», πέθανε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα.

Ηταν γιος του βραβευμένου με Οσκαρ πρωταγωνιστή Χοσέ Φερέρ και της αμερικανίδας τραγουδίστριας Ρόζμαρι Κλούνεϊ, που ήταν θεία του δημοφιλούς ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Ο Μιγκέλ έκανε τον κόσμο πιο λαμπερό και αστείο. Ο θάνατός του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την οικογένειά του. Σε αγαπάμε

Μιγκέλ, πάντα θα σε αγαπάμε», δήλωσε ο ίδιος.

Remembering Miguel Ferrer, the executive officer of the USS Excelsior in The Search for Spock. Details at https://t.co/tblYUiiBi0 pic.twitter.com/gjLZMAAysY

Star Trek (@StarTrek) January 20, 2017

Ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές του 1980 με περιστασιακές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Αργότερα εμφανίστηκε στη ταινία «Star Trek III: The Search for Spock», ενώ έγινε γνωστός όταν υποδύθηκε τον δημιουργό του «RoboCop» το 1987.

Εκτός από την αστυνομική σειρά «NCIS: Los Angeles» συμμετείχε και στην αναβίωση της σειράς «Twin Peaks», και εκεί στον ρόλο ενός πράκτορα του FBI ονόματι Αλμπερτ Ρόζενφιλντ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου 2017.

Ο παραγωγός της σειράς «NCIS: Los Angeles», Ρ. Σκοτ Γκέμιλ, στην οποία και πρωταγωνιστούσε τα τελευταία πέντε χρόνια, δήλωσε ότι «το NCIS: Los Angeles έχασε ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ο Μιγκέλ ήταν ένας άνθρωπος με τεράστιο ταλέντο που είχε δυναμική παρουσία στην οθόνη, φοβερή αίσθηση του χιούμορ και μεγάλη καρδιά».

2) We go back to 1974. Broke in on the same show. Great talent, better man. Working & writing for him a highlight in every part of my life.

— Mark Frost (@mfrost11) January 19, 2017

Ο συνδημιουργός του Twin Peaks Μαρκ Φροστ μοιράστηκε τα συλλυπητήρια του μέσω Twitter, γράφοντας: «Μεγάλο ταλέντο, καλύτερος άνθρωπος. Να δουλεύω και να γράφω γι’αυτόν, ήταν από τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου».

The post Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μιγκέλ Φερέρ του «NCIS: Los Angeles» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα