Δρίτσας: «Εντιμη» η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ μολονότι «αλληθωρίζουν» προς την Ακροδεξιά

10:43 2/2/2018 - Πηγή: Protagon

Την κυβερνητική θέση ότι οι ακροδεξιές φωνές δίνουν τον τόνο στα συλλαλητήρια για τη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ και το όνομα της Μακεδονίας, επανέλαβε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος μάλιστα έδωσε τέτοιες ιδεολογικές αποχρώσεις στους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ την Παρασκευή, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε κατ’ αρχάς ότι ακροδεξιές φωνές «καπελώνουν» το συλλαλητήριο.

Στις

επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών, για το αν είναι ακροδεξιοί και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, οι οποίοι θα παραβρεθούν στο συλλαλητήριο της Κυριακής, ο κ. Δρίτσας, παραδέχτηκε, πως πράγματι, υπάρχουν απόψεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, που «αλληθωρίζουν» προς την Ακροδεξιά. Κάτι αντίστοιχο έχει πει ο Νίκος Φίλης, επίσης πρώην υπουργός της κυβέρνησης, για τον Δημήτρη Καμμένο βουλευτή και αντιπρόεδρο της Βουλής από τους Ανεξ. Ελληνες.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ο κ. Δρίτσας έκανε λόγο για μία «έντιμη συνεργασία που βασίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι ποτέ δεν κρύφτηκαν οι διαφορές των δύο κομμάτων.

Αυτή η ομολογία περί γάμου συμφέροντος, έδωσε την ευκαιρία βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρτσιώτη, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στο στούντιο του ΣΚΑΪ, να σχολιάσει πως αυτό που καταλαβαίνει από τα λεγόμενα του κ. Δρίτσα, είναι ότι «για την καρέκλα» στον ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονται να συνεργάζονται ακόμη και με ακροδεξιούς.

The post Δρίτσας: «Εντιμη» η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ μολονότι «αλληθωρίζουν» προς την Ακροδεξιά appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα