Δραματική φωτογράφιση Πολύδωρα στη μπανιέρα ως «Δολοφονημένος Μαρά»

Ο Βύρων Πολύδωρας δεν έχασε τον καιρό του και στέλνει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες μετά την «κατάργηση» της υποψηφιότητάς του. Το βράδυ στην εκπομπή «Parole» θα αποκαλύψει τι γράφει στις σημειώσεις του…

Η αντίδραση του Βύρωνα Πολύδωρα είναι αντάξια της δραματικότητάς που τον χαρακτηρίζει και ως πολιτικό άνδρα και ως φιλόσοφο / λογοτέχνη / σαμουράι. Βλέποντας για άλλη μια φορά το πολιτικό σύστημα να βυσσοδομεί εναντίον του – εξάλλου είχε ήδη κάνει λόγο σαν γνήσιος καραμανλικός για τη «φυσική του εξόντωση» – θέλησε να δείξει την δική του εκδοχή.

Και ήταν μια εκδοχή αντάξια της αισθητικής του και της παιδείας του! Ο Βύρων Πολύδωρας ταυτίζεται με την μεγάλη φλογερή προσωπικότητα της γαλλικής επανάστασης που δολοφονήθηκε με ύπουλο τρόπο στο μπάνιο του. Οι συμβολισμοί είναι σαφείς. Και τα μηνύματα, τόσο προς τους παρ’ ολίγον «συντρόφους» του όσο και προς τους παλιούς του φίλους στη Νέα Δημοκρατία, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα.

Οπως έγινε γνωστό η εμφάνιση του Βύρωνα Πολύδωρα είναι μέρος ενός σκετς που θα παρουσιάσει ο παρ’ ολίγον πρόεδρος του ΕΣΡ στην πολιτική εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Parole» που θα μεταδοθεί το βράδυ και κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Πολύδωρας θα δώσει μια εκ βαθέων συνέντευξη.

The post Δραματική φωτογράφιση Πολύδωρα στη μπανιέρα ως «Δολοφονημένος Μαρά» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα