Δώρα για foodies, μάγειρες και «γαστρολάγνους»

Ευτυχιάδης, Αξεσουάρ κρασιού Starter Set

Ολοκληρωµένο σετ-δώρο που περιλαµβάνει σαµπανιέρα µε παγοκύστη (κρατάει το κρασί στη σωστή θερµοκρασία), ανοιχτήρι και πώµα ροής, δέκα διακριτικά ποτηριών (για να ξεχωρίζεις το ποτήρι σου), αντλία αφαίρεσης αέρα και από ένα πώµα: ένα για κρασί και ένα για αφρώδες.

Τιµή: 33,70 ευρώ

Paderno, Σπιράλ Κόφτης Λαχανικών (Spiralizer) 3 Λεπίδων

Είναι αντικείµενο του πόθου κάθε λάτρη των gadgets και της υγιεινής και light διατροφής,

αφού µετατρέπει φρούτα και λαχανικά, ακόµη και σκληρά όπως πατάτες και καρότα, σε σπαγγέτι, σερπαντίνες, κορδέλες κ.λπ.

Τιµή: 36,70 ευρώ

ΠΙΟΠ, µαρµάρινος πλάστης

Αντικείµενο-αναφορά στο Μουσείο Μαρµαροτεχνίας της Τήνου, όπου µεταξύ άλλων υπάρχει η πλουσιότερη συλλογή σχεδίων παλαιών µαρµαρογλυπτών στην Ελλάδα.

Τιµή: 45 ευρώ

«Χριστούγεννα στο σπίτι»

Οδηγίες για την οργάνωση, απλές συνταγές και τα µυστικά τού art de la table δίνει στο βιβλίο της -στολίδι από µόνο του- η Anna-Maria Baroug, Μυστικά που µπορούν να κάνουν το γιορτινό τραπέζι αξέχαστο.

Τιµή: 26,10 ευρώ

Μουσείο Μπενάκη, ποδιά – το µεγάλο ψάρι τρώει το µικρό

Αξεσουάρ απαραίτητο για µαγείρους, αυτή εδώ η µίνιµαλ και ευφάνταστη ποδιά της οµάδας wedesign -που σχεδιάζει τα πάντα, από χώρους και ιδέες µέχρι µικρά αντικείµενα- εντυπωσιάζει.

Τιµή: 35 ευρώ

Ευγενίδειο Ιδρυµα, θήκη για αυγό µάτι Sunnyside

Είναι ο πιο αστείος τρόπος για να τηγανίσεις ένα αυγό και να κάνεις το πρωινό σου ηλιόλουστο. Το σπας στο τηγάνι έτσι ώστε το ασπράδι να γίνει συννεφάκι µέσα από το οποίο ξεπροβάλλει ο κρόκος – ήλιος.

Τιµή: 14 ευρώ

Καπάκι κατσαρόλας – ατµόπλοιο

Φτιαγµένο από καθαρή σιλικόνη και άρα 100% ασφαλές, αυτό το απίθανο καπάκι (µε διάµετρο 25,4 cm) µετατρέπει την κατσαρόλα ή τη σουπιέρα σε ατµόπλοιο. Ναι, διαθέτει και φουγάρο για να φεύγει ο ατµός καθώς «ταξιδεύει».

Τιµή: 6,84 δολλάρια

Madras, Γυάλινη τσαγιέρα µε φίλτρο και φλυτζάνι

Το τσάι έχει καλύτερη γεύση µέσα σε ένα ωραίο φλυτζάνι, κυρίως όταν στην ιεροτελεστία συµµετέχει ένα διάφανο σκεύος που επιτρέπει να παρατηρείς τα φυλλαράκια του να ανοίγουν µέσα στο καυτό νερό.

Τιµή: 14 ευρώ

Θεµατικά σηµειωµατάρια Moleskine για συνταγές, κρασί, σοκολάτα

Από τη σειρά Moleskine Passion Journals, είναι ειδικά σχεδιασµένα για επαγγελµατίες και ερασιτέχνες και οπωσδήποτε για παθιασµένους µε τη µαγειρική, το κρασί και τη σοκολάτα, µε τέσσερις θεµατικές ενότητες και τέσσερις καρτέλες για τη διαµόρφωσή τους.

The post Δώρα για foodies, μάγειρες και «γαστρολάγνους» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα