ΔΗΣΥ: Ο Πολάκης κάνει τον σερίφη στο Facebook

Ο Παύλος Πολάκης ας μην παριστάνει τον σερίφη του Facebook γιατί η αποφυλάκιση του Αρη Φλώρου είναι ένα ακόμα έργο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση του τέως ισχυρού άνδρα της Εnerga, o τομεάρχης Υγείας της ΔΗΣΥ Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.

«Η αποφυλάκιση του κ. Φλώρου έγινε με βάση τις διατάξεις ενός νόμου που εισηγήθηκε ο κ. Παρασκευόπουλος και ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ,

στηρίχθηκε στη γνωμοδότηση μιας επιτροπής που διόρισε ο κ. Πολάκης. Κοινώς, είναι ένα ακόμα έργο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης, όμως, πέφτει από τα σύννεφα για άλλη μια φορά», επισημαίνεται χαρακτηριστικά με αφορμή την ανάρτηση του οργίλου υπουργού για το θέμα (βλ. κάτω) και όσα κατήγγειλε για τη γνωμάτευση βάσει της οποίας κατάφερε να βγει από τη φυλακή ο καταδικασθείς για υπεξαίρεση επιχειρηματίας.

Πριν λιγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!Δεν…

Geplaatst door Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis op Zondag 26 augustus 2018

Και «αντί να ζητήσει συγγνώμη», συνεχίζει η ανακοίνωση του βουλευτή Λαρίσης της ΔΗΣΥ, «εάν οι επιτροπές που διόρισε ο ίδιος έχουν κιόλας διαφθαρεί, όπως υπαινίσσεται, αντί να υποσχεθεί έρευνα και τιμωρία, αντί να μεριμνήσει για την ενίσχυση της διαφάνειας και της νομιμότητας, παριστάνει για μια ακόμη φορά τον Σερίφη στο Facebook».

Γιατί όπως εξηγεί ο κ. Μπαργιώτας «αναρτώντας τη γνωμάτευση στα social media, ο κ. Πολάκης καταπατά κάθε έννοια δεοντολογίας, βγάζει στη φόρα προσωπικά δεδομένα και περιφρονεί, όπως συνηθίζει, τους νόμους και την ίδια τη δικαιοσύνη, για να κάνει τον παλληκαρά».

«Εάν όντως υπάρχουν κυκλώματα, ο κ. Πολάκης και η κυβέρνηση τέσσερα χρόνια τα υποθάλπουν. Αρκετά!», καταλήγει η ανακοίνωση.

The post ΔΗΣΥ: Ο Πολάκης κάνει τον σερίφη στο Facebook appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα