Διπλό σοκ στη Ξάνθη με δολοφονία ασφαλιστή και αυτοκτονία επιχειρηματία

10:39 8/8/2018 - Πηγή: Protagon

Δύο τραγικά περιστατικά, μία δολοφονία και μία αυτοκτονία, που συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες συντάραξαν την κοινωνία της Ξάνθης και απασχολούν τις Αρχές.

Το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του στην οδό Τσιμισκή και Καραολή ένας 55χρονος ασφαλιστής.

Τον βρήκε νεκρό η κόρη του, γύρω στις 15:00, πεσμένος στο γραφείο του. Aμεσα κλήθηκε η αστυνομία που διαπίστωσε ότι πρόκειται για δολοφονία, αναφέρει το xanthi2.gr.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους

ανθρώπους της Αστυνομίας επαγγελματικό και – με βάση τα πρώτα ευρήματα – φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής αλλά και τις οδούς Καραολή και Τσιμισκή.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος και την τοπική κοινωνία ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Σε ένα από τα τελευταία σχόλια του στο Facebook το θύμα σχεδίαζε νέες επιχειρηματικές κινήσεις, κάνοντας λόγο «για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει».

Αυτοκτονία επιχειρηματία

Αργά το βράδυ της Τρίτης, μερικές ώρες μετά τη δολοφονία, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του 54χρονος επιχειρηματίας.

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα. Ηταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Η αστυνομία αναφέρει ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στη δολοφονία και την αυτοκτονία.

The post Διπλό σοκ στη Ξάνθη με δολοφονία ασφαλιστή και αυτοκτονία επιχειρηματία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα