Διεθνής Διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το iTQi, ένα κορυφαίο ανεξάρτητο ινστιτούτο για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο, απένειμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αύρα» το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης». Για την απονομή των iTQi Superior Taste Awards, όπως ονομάζονται, εργάζεται μια επιτροπή η οποία απαρτίζεται από 135 διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ

και γευσιγνώστες. Μέσα από μια αναλυτική διαδικασία με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, η όψη, η οσμή, η επίγευση και η υφή, η κριτική επιτροπή ξεχωρίζει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας στους συμμετέχοντες τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης και της γευσιγνωσίας που πραγματοποιείται.

Η ανακοίνωση και απονομή του βραβείου έγινε την Τετάρτη 14 Ιουνίου: το ΑΥΡΑ, βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας του, με βαθμολογία πάνω από 90%, πράγμα που του έδωσε την ανώτατη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είναι προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον και εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s.

The post Διεθνής Διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα