Διάψευση Βενιζέλου για τα περί συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο ΝΔ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαψεύδει, με δήλωση του, δημοσίευμα της Real News, σύμφωνα με το οποίο σκοπεύει να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, προκαλώντας, μάλιστα, αναταραχή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτό συνιστά βαρειά προσβολή κατά του προσώπου μου αλλά και κατά του αγώνα να σταθεί όρθια η χώρα τα τελευταία δραματικά χρόνια. Από

πού κι ώς πού «διχάζεται» η ΝΔ; Ποιός της έθεσε ποιό θέμα; Δεν με ακούνε όλοι να επαναλαμβάνω συνέχεια ότι εναλλακτική λύση είναι μόνο μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας όλων των δημοκρατικών φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων στην οποία θα κληθεί να μετάσχει και ο εκλογικά ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως να μπορεί να παρεμποδίσει ή να καθοδηγήσει τις εξελίξεις;» αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Βενιζέλος.

Και επαναλαμβάνει ότι διαφωνεί με την επιδίωξη της αυτοδυναμίας από τη ΝΔ, ενώ υπενθυμίζει τη θέση του για το προοδευτικό κέντρο και τον καθοριστικό του ρόλο.

Επίσης διαψεύδει τα περί μυστικής συνάντησης του με τον Αντώνη Σαμαρά. «Η «μυστική» συνάντηση ήταν δείπνο με τη συμμετοχή πολλών καλεσμένων μετά συζύγων σε φιλικό σπίτι και πως αν θέλουμε να συζητήσουμε πολιτικά με τον Αντώνη Σαμαρά για το πού βρισκόταν η χώρα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και το πού βρίσκεται και πηγαίνει τώρα, δεν έχουμε ανάγκη από άλλοθι κοινωνικών εκδηλώσεων. Πρότεινα μάλιστα στον κ. Χατζηνικολάου να με καλέσει στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει για να θυμηθούμε τι του είπα στις τηλεοπτικές μας συζητήσεις του 2015 και για να μου θέσει όλα τα ερωτήματα που θέλει για την κατάσταση. Ακόμη αναμένω την απάντησή του».

The post Διάψευση Βενιζέλου για τα περί συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο ΝΔ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα