Δεν θα υποδεχθεί η Μελάνια Τραμπ την Περιστέρα Μπαζιάνα στον Λευκό Οίκο

Η σύζυγος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, Κάρεν, και όχι η Μελάνια Τραμπ θα υποδεχτεί τη σύντροφο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή αυτή έγινε καθώς η σύζυγος του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, θα βρίσκεται εκτός Ουάσιγκτον.

Υπενθυμίζεται

ότι ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας στην Ουάσιγκτον, όπου και θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, στην έδρα του Ταμείου στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ενώ θα υπάρξει συνάντηση του Πρωθυπουργού και με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Πενς, την επόμενη μέρα το πρωί, πριν από την αναχώρησή του το βράδυ με προορισμό τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής (19 και 20 Οκτωβρίου).

Κατά την παραμονή του στην Ουάσιγκτον ο έλληνας πρωθυπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με επενδυτές και επιχειρηματίες, τους φορείς και τους εκπροσώπους της ομογένειας, ενώ, τέλος, το μεσημέρι της Τετάρτης, θα απευθύνει ομιλία στο Ινστιτούτο Brookings.

The post Δεν θα υποδεχθεί η Μελάνια Τραμπ την Περιστέρα Μπαζιάνα στον Λευκό Οίκο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα