Χριστουγεννιάτικα δώρα ως 20 ευρώ

«Champions League – 60 χρόνια ταξίδι στ’ αστέρια»
του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, εκδόσεις Τόπος

O Χρήστος Σωτηρακόπουλος με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε και γιγάντωσε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης αλλά και πώς μετατράπηκε σε Champions League!

Τιμή: 13,41€«Καταπληκτική μαμά» της Λίζας Βάρβογλη, εκδόσεις Mamaya
(Πρακτικές συμβουλές για μαμάδες με παιδιά 6-9 ετών)

Το «Καταπληκτική μαμά» είναι βασισμένο σε περισσότερες από 10.000 ώρες

κλινικής εμπειρίας της γνωστής ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας δρος Βάρβογλη σε συνεδρίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής µε παιδιά, γονείς και ενήλικες σε παιδιατρικές κλινικές και σχολεία σε Ελλάδα και Αµερική.

Τιμή: 8,91€Επιτραπέζιο Κάισσα
(Κωδική Ονομασία: Codenames)

Δυο αντίπαλοι αρχικατάσκοποι γνωρίζουν την κρυφή ταυτότητα 25 πρακτόρων! Οι συμπαίκτες τους γνωρίζουν τους πράκτορες μόνο από το ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ τους. Στο Codenames, δυο ομάδες συναγωνίζονται για το ποια θα έρθει πρώτη σε επαφή με όλους τους πράκτορές της… Βραβευμένο με το παγκόσμιας εμβέλειας τίτλο Spiel de Jahres 2016 ως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

Τιμή: 19,99€Music tins

33 συλλεκτικά Box Sets της Union Square Music, σε κάθε μια μεταλλική συσκευασία περιλαμβάνονται 3 CD με τις φωνές μουσικών θρύλων όπως Nina Simone, Edith Piaf, Billie Holiday, Nat King Cole και πολλών άλλων

Τιμή: 9,99€ (κάθε boxset)Χριστουγεννιάτικα φώτα

Γιρλάντες με φώτα LED σε διάφορα σχέδια (καρδιές, κουκουνάρια, μανιτάρια, αστέρια, σπιτάκια, άγγελοι, πουλιά) και χρώματα

Τιμή: από 7,99€Gadget SBS gamepad OTG
Android/PC/PS3

Χειριστήριο με δύο αναλογικούς μοχλούς και όλα τα πλήκτρα που χρησιμοποιούνται από μοντέρνα χειριστήρια, το οποίο όχι μόνο συνδέεται με το Android smartphone σου, αλλά και με PC ή PlayStation 3.

Τιμή: 19,99€«Οι καρτ ποστάλ»
της Βικτόρια Χίσλοπ, εκδόσεις Διόπτρα

Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή. Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της. Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της…

Τιμή: 16,93€Legami Ημερολόγιο 12μηνο 2017
Εβδομαδιαίο Mini Λουλούδια

Διαθέτει ενδείξεις σε 6 γλώσσες και η διάταξη του δίνει τη δυνατότητα για μια γρήγορη ματιά σε όλη την εβδομάδα. To πλάνο διακοπών, η διάτρητη γωνία, οι διεθνείς εορτές/αργίες και ο τηλεφωνικός κατάλογος θα συμπληρώσουν τις ανάγκες σου!

Τιμή: 6,99€TeNeues Ημερολόγιο 2017- τοίχου
Pets Rock

Ημερολόγιο τοίχου της εταιρείας teNeues με θέμα τα Ζώα. Κρέμεται σε μήκος 30 Χ 60 εκατ., όταν είναι ανοιχτό, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακή την εικόνα. Στο πάνω μισό εμφανίζεται η εικόνα που αντιστοιχεί σε κάθε μήνα.

Τιμή: 13,99€Επιτραπέζιο Retro
Giocchi Preziosi

Ό,τι αγάπησες εσύ και οι φίλοι σου από τις δεκαετίες ’80, ’90 και ’00 στην Ελλάδα. Τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μεγάλες επιτυχίες, διαφημίσεις… Τα έχεις ακούσει. Τα έχεις ζήσει. Τα έχεις στην καρδιά σου. Αν δεν τα θυμάσαι, ήρθε η ώρα. Μόνη/ος ή με την ομάδα σου, επίλεξε τις ερωτήσεις σου ανάλογα με τον αντίπαλο και ετοιμάσου να παίξεις κι εσύ στην πιο RETRO αναμέτρηση που έχεις ζήσεις ποτέ!

Τιμή: 14,99€

The post Χριστουγεννιάτικα δώρα ως 20 ευρώ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα