Χατζηδάκης: Η μαύρη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ – 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε την Τρίτη η σφοδρή αντιπαράθεση που ξέσπασε τη Δευτέρα μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή το Ασφαλιστικό και τους φόρους.

1/4_ Αναρτώ τους πίνακες για φόρους, ανάπτυξη κ ασφαλιστικό που αμφισβήτησε χθες ο κ. #Τζανακόπουλος στην #ΕΡΤ. Δεν απαιτώ ούτε συγγνώμη ούτε επανόρθωση από κυβέρνηση κ κυβ.εκπρόσωπο. Ο καθένας έχει την ταυτότητα κ τη διαδρομή του. Εγώ θέλω απλώς

να είμαι εντάξει απέναντί σας! pic.twitter.com/tuG79hGtC8

— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) September 11, 2018

Ο κ. Χατζηδάκης ανήρτησε στο twitter τους πίνακες για 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών που έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

2/4_ Η Ελλάδα είναι στον πάτο της Ευρώπης όσον αφορά στην #ανάπτυξη. Δεν το λέω εγώ. Το λέει η #Eurostat. Αυτόν τον πίνακα έδειξα χθες στην #ΕΡΤ στον κ.#Τζανακόπουλο κ τον αμφισβήτησε με ειρωνεία! Δυστυχώς για τον #ΣΥΡΙΖΑ, η πραγματικότητα είναι εδώ κ τον εκδικείται καθημερινά. pic.twitter.com/uVtN0qQuVH

— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) September 11, 2018

«Στους πίνακες που έχει δημοσιεύσει η ΝΔ υπάρχουν όλοι οι σχετικοί νόμοι και οι αποφάσεις», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τόνισε αναφερόμενος στη στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου που αμφισβήτησε σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης τα λεγόμενα του, ότι με τη στάση του υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

3/4_ Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους #φόρους στην Ευρωζώνη. Στα φορολογικά έσοδα ( #Καθημερινή με στοιχεία #Παγκόσμιας_Τράπεζας) κ στις αυξήσεις φόρων (έκθεση #ΟΟΣΑ). Ο κ. #Τζανακόπουλος το αρνήθηκε χθες στην #ΕΡΤ. Η πραγματικότητα όμως διαψεύδει αυτόν κ τον #ΣΥΡΙΖΑ! pic.twitter.com/DfvCPxYwtO

— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) September 11, 2018

Ο κ. Χατζηδάκης στις αναρτήσεις του έδωσε επίσης στοιχεία για την υπερφορολόγηση, όπως επίσης και τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο της ανάπτυξης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

4/4 _ 21 περικοπές συντάξεων κ αυξ. εισφορών έχει κάνει η κυβέρνηση #ΣΥΡΙΖΑ. Στον πίνακα του @VroutsisGiannis που έχει δημοσιεύσει η #ΝΔ υπάρχουν όλοι οι σχετικοί νόμοι κ αποφάσεις. Ο κ. #Τζανακόπουλος χθες στην #ΕΡΤ το αμφισβήτησε και αυτό! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών! pic.twitter.com/FLzN27Ct16

— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) September 11, 2018

«Αναρτώ τους πίνακες για φόρους, ανάπτυξη κ ασφαλιστικό που αμφισβήτησε χθες ο κ. #Τζανακόπουλος στην #ΕΡΤ. Δεν απαιτώ ούτε συγγνώμη ούτε επανόρθωση από κυβέρνηση κ κυβ.εκπρόσωπο. Ο καθένας έχει την ταυτότητα κ τη διαδρομή του. Εγώ θέλω απλώς να είμαι εντάξει απέναντί σας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

The post Χατζηδάκης: Η μαύρη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ – 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα