Μπουτάρης για β’ γύρο: «Σηκωθείτε ακόμα μία φορά από τον καναπέ και ψηφίστε»

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους του πρώτου γύρου (και όχι μόνο) να συμμετάσχει την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, στον β’ γύρο της εκλογικής μάχης για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, που θα διεξαχθεί μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μπουτάρης κάλεσε «τον κόσμο της ευρύτερης δημοκρατικής

παράταξης, να σηκωθεί ακόμη μια φορά από τον καναπέ και να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας, απέναντι στη χώρα, στο μέλλον της και στα παιδιά μας».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως «είναι σημαντικό να μάθουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αποφασίζοντας εμείς οι ίδιοι ποιοι πρέπει να μας κυβερνούν. Ειδικά όσον αφορά τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσης, η χώρα μας τον έχει απόλυτη ανάγκη».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη «χρειαζόμαστε επειγόντως ανθρώπους μετριοπαθείς, που θα συνδράμουν στο να δημιουργηθεί μια κουλτούρα πολιτικής συναίνεσης, η οποία και θα γεφυρώνει το χάσμα των ιδεολογικών πόλων που σήμερα κυριαρχούν. Η Κεντροαριστερά και η αυριανή ηγεσία της είναι ιδανική ώστε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Προϋπόθεση όμως για κάτι τέτοιο είναι να βγει ενισχυμένη από την λαϊκή συμμετοχή».

The post Μπουτάρης για β’ γύρο: «Σηκωθείτε ακόμα μία φορά από τον καναπέ και ψηφίστε» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα