Αστυνομική κωμωδία στο Π. Φάληρο: ο ληστής ήταν κρυμμένος στην… ντουλάπα!

08:29 4/4/2017 - Πηγή: Protagon

Εφόσον η ληστεία χθες, Δευτέρα, στο Παλαιό Φάληρο ήταν κινηματογραφική, όπως πολλά ΜΜΕ έσπευσαν να τη βαφτίσουν, τώρα παίρνει χαρακτηριστικά αστυνομικής κωμωδίας. Για την εξουδετέρωση των τεσσάρων σεσημασμένων ληστών στο Π. Φάληρο το μεσημέρι της Δευτέρας κινητοποιήθηκαν περίπου 100 αστυνομικοί. Δύο από τους δράστες συνελήφθησαν, ένας τρίτος σκοτώθηκε κατά την προσπάθειά του να διαφύγει και για τον τέταρτο εξαπολύθηκε ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή. Ηταν οπλισμένος και επικίνδυνος. Και ήταν

κρυμμένος στην ντουλάπα του σπιτιού που πήγε να ληστέψει…

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο τέταρτος ληστής εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα στην ντουλάπα του διαμερίσματος στο οποίο εκείνος και οι συνεργοί του είχαν μπει για τη ληστεία το πρωί. Εντοπίστηκε όχι από τους αστυνομικούς, αλλά από τη μυρωδιά (είχε φυσικές ανάγκες ο άνθρωπος, κρυβόταν εκεί 14 ώρες). Βγήκε λοιπόν από την ντουλάπα με το όπλο, απείλησε ξανά τους ίδιους ενοίκους και διέφυγε!

Πέραν από τον εφιάλτη που έζησαν τα θύματα της ληστείας και οι γείτονές τους, τα πράγματα κινδυνεύουν να γίνουν γελοία.

Πρώτον αποδεικνύεται ότι μεγαλοκακοποιοί και δολοφόνοι αποφυλακίστηκαν εκτίοντας ένα μικρό μέρος της ποινής τους (βλέπε νόμος Παρασκευόπουλου), μόνο και μόνο για να συνεχίσουν τη δράση τους – ο μολδαβός ληστής που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου είχε λάβει μέρος, στο παρελθόν, σε ληστεία μετά φόνου.

Και δεύτερον αποδεικνύεται ότι η Ελληνική Αστυνομία μοιάζει ώρες ώρες βγαλμένη από τη φιλμογραφία του Λουί ντε Φινές: σε μια τέτοιας έκτασης επιχείρηση, κανείς δεν σκέφτηκε να ψάξει στην ντουλάπα του διαμερίσματος όπου έγινε η ληστεία!

Αφού λοιπόν έμεινε όσο έμεινε –και όπως έμεινε– κρυμμένος στην ντουλάπα, ο τέταρτος ληστής υπό την απειλή πιστολιού τρομοκράτησε ξανά τα ηλικιωμένα θύματά του και έπειτα, βγαίνοντας από το διαμέρισμα, άρχισε να απειλεί και τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας οι οποίοι στο μεταξύ είχαν βγει στους διαδρόμους και στο κλιμακοστάσιο θορυβημένοι από τις φωνές του ζευγαριού. Επειτα ο ληστής που βγήκε από την ντουλάπα, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση…

The post Αστυνομική κωμωδία στο Π. Φάληρο: ο ληστής ήταν κρυμμένος στην… ντουλάπα! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα