Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του άνδρα που έκανε βουτιά θανάτου από το Blue Star Naxos

18:01 1/2/2018 - Πηγή: Protagon

Εξακριβώθηκε από την Aσφάλεια η ταυτότητα του μυστηριώδους επιβάτη του E/Γ-Ο/Γ «Blue Star Naxos» που -για άγνωστο λόγο- έπεσε το βράδυ της Τρίτης στη θάλασσα από ύψος περίπου 20 μέτρω και περισυνελέγη νεκρός λίγες ώρες αργότερα τέσσερα ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για σεσημασμένο κακοποποιό, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Αποτυπώματα και DNA του θανόντος είχαν σταλεί στα κεντρικά της Ασφάλειας και όπως

προέκυψε από τις έρευνες, η δράση του επικεντρωνόταν κυρίως σε περιοχές της Αττικής.Τα στοιχεία του αναμένετο να δοθούν επισήμως μέσα στις επόμενες ώρες από το κεντρικό Λιμεναρχείο της Σύρου.

Ο σκοπός του ταξιδιού του με το «Βlue Star Naxos» παραμένει αδιευκρίνιστος. Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε επιβιβαστεί στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και ταξίδευε μόνος του. Το δρομολόγιο του πλοίου ήταν από Πειραιά για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσια – Κατάπολα.

Μέσα στο πλοίο δεν βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι και σήμερα δεν τον έχει αναζητήσει κανείς.

Από τη πρώτη έρευνα στη λίστα επιβατών βρέθηκε ένα όνομα χωρίς ωστόσο μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ήταν αληθινό.

Από τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, επιβεβαιώθηκε ότι θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

The post Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του άνδρα που έκανε βουτιά θανάτου από το Blue Star Naxos appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα