Ανοιγμα Φλαμπουράρη σε όσους «περίπου συμφωνούν» με τον ΣΥΡΙΖΑ

13:42 3/9/2017 - Πηγή: Protagon

Κάλεσμα σε πολίτες που συμφωνούν ως ένα βαθμό με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος απηύθυνε ακόμη

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε ότι «είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλον τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα».

Σε ό,τι αφορά του άρθρο του Αλέξη Τσίπρα

για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι η επιλογή του χρόνου, ανήμερα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου, ήταν συμπτωματική.

Πρόσθεσε ότι «όταν ο Ανδρέας επέλεξε την 3η του Σεπτέμβρη, τότε κανείς δεν τον είπε σφετεριστή και κλέφτη, κανείς δεν είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου για “λαθρεμπόριο” του Συντάγματος– επέτειο του κινήματος κατά του βασιλιά Όθωνα – για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ».

Σχετικά με τους πλειστηριασμούς, είπε ότι «καμία πρώτη κατοικία δεν έχει φύγει από τον ιδιοκτήτη της. Σε αυτό έχουν συμβολή και οι τράπεζες. Όσοι γράφουν τέτοια πράγματα κάνουν λάθος. Πρώτη κατοικία σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει βγει στο σφυρί».

Τέλος σε ό,τι αφορά την κατάσταση στη χώρα είπε ότι «έχουμε πετύχει σε έναν βαθμό να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό».

The post Ανοιγμα Φλαμπουράρη σε όσους «περίπου συμφωνούν» με τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα