Ανατροπή λεωφορείου με τραυματίες μαθητές και γονείς στις Σέρρες

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου ανατράπηκε γύρω στις 08:30 της Παρασκευής, στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών – Καβάλας.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν τουλάχιστον 14 μαθητές και γονείς που τους συνόδευαν (εννέα παιδιά και τέσσερις ενήλικες), οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής (Δράμα, Σέρρες, Καβάλα), χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Σοβαρότερος είναι ο τραυματισμός ενός παιδιού που έχει ανοικτό κάταγμα

άνω άκρου.

Οι μαθητές είναι από το δημοτικό σχολείο του Βαμβακόφυτου Σερρών και επρόκειτο να κάνουν εκπαιδευτική εκδρομή, ενώ συνοδεύονταν από τους κηδεμόνες τους.

(serreslife.gr)

Το ατύχημα συνέβη κοντά στον οικισμό Αγγίστα, όταν ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να συρθεί για πολλά μέτρα και να ανατραπεί στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι μια νταλίκα έκλεισε τον δρόμο του λεωφορείου και ότι η αστυνομία αναζητούσε τον οδηγό της που εγκατέλειψε το σημείο. Την ώρα του ατυχήματος έβρεχε καταρρακτωδώς, αναφέρει ακόμη.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

The post Ανατροπή λεωφορείου με τραυματίες μαθητές και γονείς στις Σέρρες appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα