Ακρως επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό το φύλλο αγώνα του ημιτελικού με την ΑΕΚ

Για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο Καραϊσκάκη, στη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά το σφύριγμα της λήξης του δεύτερου χρονικά ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής, Παπαπέτρου, αλλά και οι παρατηρητές της αναμέτρησης κυριολεκτικά «καίει» τους «ερυθρόλευκους». Μεταξύ των όσων γράφτηκαν από τους αξιωματούχους του αγώνα, γίνεται λόγος για

απώθηση και εξύβριση διαιτητών και παρατηρητή, απειλές, αλλά και προπηλακισμό και παρεμπόδιση των ρέφερι!

Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει κι ενώ αναμένεται και η έκθεση της Αστυνομίας (τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επιθέσεις αγνώστων), ο παρατηρητής της αναμέτρησης αναφέρει ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης υπήρξε απώθηση, εξύβριση και απειλή κατά του δεύτερου παρατηρητή, κ. Λασκαράκη.

Ο δε διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, στο φύλο αγώνα που συνέταξε αρκετή ώρα μετά τη λήξη του ματς, κάνει λόγο για απειλές και προπηλακισμούς διαιτητών από άτομα χωρίς διακριτικά κάποιας ομάδας, ενώ προσθέτει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του παρεμποδίστηκαν για να φτάσουν στα αποδυτήρια.

Το ακριβές κείμενο που έγραψε ο ρέφερι: «Μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μας, δύο άνθρωποι χωρίς διακριτικά που βρίσκονταν έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων, μας προπηλάκισαν λεκτικά και εμπόδισαν την είσοδό μας εντός αυτών. Μας εξύβρισαν με τις φράσεις «μας γ…τε σήμερα, τι κάνατε, ρε». Με την παρέμβαση της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν και εισήλθαμε στα αποδυτήρια. Καμιά άλλη παρατήρηση».

The post Ακρως επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό το φύλλο αγώνα του ημιτελικού με την ΑΕΚ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα