Αυτό είναι το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Αντζελες. Είναι 35 ετών. Η μητέρα της είναι αφροαμερικανίδα, κοινωνική λειτουργός και ο πατέρας της, Τόμας Μάρκλ, είναι, βραβευμένος με EMMY, κινηματογραφικός παραγωγός και διευθυντής φωτογραφίας.

Η ίδια μπήκε στον κινηματογράφο μέσω φίλων και τον πρώτο καιρό για να βγάζει τα προς το ζην εργαζόταν και ως καλλιγράφος. Σήμερα ζει στο Τορόντο του Καναδά και είναι διάσημη χάρη στο σήριαλ «Suits» στο οποίο υποδύεται έναν από τους κεντρικούς χαρακτήρες.

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle)

on Aug 21, 2016 at 9:12am PDT

Παράλληλα, διατηρεί και ένα μπλογκ, το TheTig.com (tig=καρτελάκι). Στο μπλογκ αυτό αναρτά θέματα που αφορούν την καριέρα της ως ηθοποιού αλλά και θέματα μόδας, μαγειρικής και φιλανθρωπίας.

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Nov 1, 2016 at 11:29am PDT

Η Μάρκλ, φυσικά δεν παραδέχεται πουθενά την ύπαρξη, του ειδυλλίου με τον πρίγκιπα Χάρι. Ούτε το αρνείται όμως.

Ετσι, η καναδική εταιρεία ρούχων Reitmans, η οποία την έχει προσλάβει ως πρέσβειρα, αφήνει να κυκλοφορήσουν οι φήμες παράλληλα με το λανσάρισμα της νέας φθινοπωρινής σειράς ρούχων. Το ίδιο και η εταιρεία παραγωγής του σήριαλ «Suits», το οποίο θεωρείται ήδη από τα πολύ επιτυχημένα στις ΗΠΑ.

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 24, 2016 at 4:45am PDT

Παράλληλα η Μέγκαν Μαρκλ κάνει διάφορες «διακριτικές αναρτήσεις» στο μπλογκ της ή στο Instagram κάθε φορά που αναζωπυρώνονται οι φήμες. Αλλοτε βάζει δυο μπανάνες που φιλιούνται, άλλοτε ένα βρετανικό φλιτζάνι του τσαγιού ή μια φωτογραφία του Μπάκιγχαμ…

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 31, 2016 at 7:19pm PDT

Επίσης όμως προβάλλει ιδιαιτέρως και το φιλανθρωπικό έργο της – το 2016 έγινε Πρέσβειρα του Παγκόσμιου Οράματος του Καναδά και ταξίδεψε στη Ρουάντα για την εκστρατεία «Καθαρό Νερό». Πολύ χρήσιμο αυτό αν θέλεις να έχεις πάρε δώσε με παλάτια.

Το κακό για τη Μαρκλ είναι πως έχει ξαναπαντρευτεί… Με τον πρώην σύζυγός της, παραγωγό Τρέβορ Ενγκελσον χώρισαν το 2013. Αυτόν τον μήνα (Νοέμβριος 2016) η ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποποιείται το δικαίωμά της για διατροφή από τον Ενγκελσον.

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 25, 2016 at 3:11pm PDT

Από την άλλη φήμες λένε πως έχει ήδη γνωριστεί με τον Κάρλο, πως έγινε κολλητή με την ξαδέρφη του Χάρι, πριγκίπισσα Ευγενία, πως ο Χάρι την επισκέφτηκε πρόσφατα και διέμεινε στο σπίτι της στο Τορόντο (οι γείτονες είπαν πως είδαν μαύρα SUV παρκαρισμένα στους γύρω δρόμους από το σπίτι της ηθοποιού)…

Και τώρα εκείνη ετοιμάζεται να ξαναπάει στο Λονδίνο. Με κάθε διακριτικότητα βεβαίως. Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της Βρετανίας αναμένουν σε αυτό το ταξίδι συνάντηση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι στις ιπποδρομίες του Ασκοτ (Getty)

The post Αυτό είναι το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα