Αυτό είναι το κελί του Μπιλ Κόσμπι-η αίθουσα κλιματίζεται

Ο Μπιλ Κόσμπι, από δημοφιλής κωμικός, κατέληξε στα 81 του να είναι ένας αριθμός. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, το αργότερο ως το 2028, θα είναι γνωστός στους διαδρόμους των φυλακών υψίστης ασφαλείας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ ως «έγκλειστος Νούμερο ΝΝ7687». Τα σεξουαλικά εγκλήματα που είχε διαπράξει παλιότερα εις βάρος τόσων γυναικών, τον έβαλαν τελικά στη θέση του. Και η θέση αυτή, βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα, σε ένα κελί.

Οταν έφτασε ο διάσημος τρόφιμος, του δόθηκαν τα βασικά: στολή φυλακών,

είδη υγιεινής, πετσέτες, παπούτσια, ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σχολίασαν στο CNN ότι ο Κόσμπι «ήταν σε καλή διάθεση».

Γενική άποψη των κοινόχρηστων χώρων της φυλακής όπου κρατείται ο Μπιλ Κόσμπι (Department of Corrections)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, του παραχωρήθηκε ένα από τα λίγα μονόκλινα κελιά που διαθέτει το συγκεκριμένο ίδρυμα. Τέτοιες ανέσεις, δίνονται συνήθως σε φυλακισμένους που εκτίουν ισόβιες ποινές.

Ενα στενό μεταλλικό κρεβάτι, μία μικρή μεταλλική ντουλάπα, ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γραφείο και μια μικρή τουαλέτα που συνδέεται με έναν μικρό μεταλλικό νιπτήρα είναι οι λιγοστές ανέσεις του κελιού. Υστερα τις δέκα πρώτες ημέρες προσαρμογής, ο Κόσμπι θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τηλεόραση. Θα μπορεί επίσης να αγοράσει ραδιόφωνο ή tablet προκειμένου να στέλνει email και να παίζει video games!

Ο Μπιλ Κόσμπι τη στιγμή που μεταφέρεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή φυλάκισής του, που ορίστηκε από 3 ως 10 χρόνια (REUTERS/Brendan McDermid)

Οι κρατούμενοι έχουν επίσης πρόσβαση σε παρεκκλήσι, κουρείο και γυμναστήριο. Ο Κόσμπι είναι υποχρεωμένος να υποβληθεί σε διά βίου συνεδρίες σχετικά με τα σεξουαλικής φύσης συμβάντα που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Θα έχει τη δυνατότητα να δέχεται κόσμο στο επισκεπτήριο και να κάνει κάποια τηλεφωνήματα.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες φυλακές, εδώ τα κελιά διαθέτουν ακόμα και air-condition! Οι κρατούμενοι έχουν επίσης την πολυτέλεια να κάνουν ξεχωριστά ντους και όχι σε ομαδικές ντουσιέρες, καταρρίπτοντας την κλισέ σκηνή που έχουμε δει σε πολλές ταινίες.

Και κάπως έτσι, αν εξαιρέσουμε τον παγκόσμιο διασυρμό του αλλοτινού δημοφιλέστατου σταρ, ο εγκλεισμό του Κόσμπι μοιάζει σε κάποια σημεία με κατασκήνωση για άτακτους κυρίους άνω των 80.

The post Αυτό είναι το κελί του Μπιλ Κόσμπι-η αίθουσα κλιματίζεται appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα