Αυθεντική ή «μαϊμού»;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν πατήσει και έχουν αγοράσει – κυρίως από δεύτερο χέρι σε vintage καταστήματα- επώνυμες τσάντες που αποδείχθηκαν απλές μαϊμούδες.

Η Sabrina Sadiq είναι εκτιμήτρια τιμής και υπεύθυνη ελέγχου ταυτότητας στην Designer Exchange και αποκαλύπτει τις φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες που μπορούν να μας κάνουν να καταλάβουμε πότε μια επώνυμη τσάντα δεν είναι αυθεντική. Επτά μυστικά για να μην την πατήσετε…

A Kelly

and a good book #flanerie #flaneurforever #hermes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hermès official account (@hermes) στις Φεβ 17, 2015, 9:15πμ PST

Το υλικό Οι τσάντες πρέπει να είναι φτιαγμένες από συγκεκριμένα υλικά, ανάλογα με το στιλ και το brand. Η Louis Vuitton χρησιμοποιεί επιχρισμένο καμβά με δερμάτινα διακοσμητικά. Αν τα διακοσμητικά είναι δερμάτινα θα πρέπει να είναι στεγνά στην αίσθηση. Όχι λιπαρά.

The #LouisVuitton Men’s #LVFall Collection from @mrkimjones inspired by Christopher Nemeth heads to Japan with a pop-up store at Isetan Shinjuku Men’s Building (@isetanmens), opening today for a limited time #LVNemeth #LVネメス Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Louis Vuitton Official (@louisvuitton) στις Αύγ 25, 2015, 11:38μμ PDT


Το τύπωμα Mάρκες όπως οι Gucci, Fendi, Louis Vuitton είναι γνωστές για τα μονογράμματά τους. Δείτε πώς είναι το τύπωμα σε κάθε στιλ τσάντας. Για παράδειγμα, στην «Speedy» της Louis Vuitton, αν το τύπωμα ξεκινά με το λογότυπο της μάρκας θα πρέπει και μ’ αυτό να τελειώνει. Το υλικό θα πρέπει να είναι βαρύ και το όνομα του σχεδιαστή να είναι σωστά γραμμένο οπουδήποτε μέσα ή έξω από την τσάντα.

GucciGift: A closer look at the #GGBlooms backpack crafted in signature GG motif overlaid with bunches of blooms in shades of green with black leather accents. #AlessandroMichele

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gucci (@gucci) στις Δεκ 9, 2015, 1:56μμ PST

Η ραφή Η ραφή είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που αναλύει κανείς στον έλεγχο της αυθεντικότητας. Κάθε σχεδιαστής χρησιμοποιεί συγκεκριμένη ραφή που είναι μοναδική γι’ αυτόν. Για παράδειγμα, οι τσάντες της Chanel από δέρμα αρνιού χρησιμοποιούν βελονιά 10 προς 12 και η Hermes χειροποίητη βελονιά. Οι ραφές δεν θα πρέπει να είναι ξεφτισμένες, με κόμπους ή αλλαγμένο χρώμα.

#ChanelAirlines #ChanelSpringSummer2016 #PFW Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης CHANEL (@chanelofficial) στις Οκτ 6, 2015, 4:09πμ PDT

Η τιμή Στην Designer Exchange σύμφωνα με την Sabrina Sadiq έχουν πάει πολλοί με Birkin Hermes από δέρμα κροκόδειλου που κανονικά έχει αξία 39.000 ευρώ, και διαπίστωσαν πως ήταν ψεύτικες. Σε αρκετούς μπορεί να έχουν χαρίσει μια τέτοια τσάντα και να έμαθαν πως πρόκειται για μαϊμού όταν προσπάθησαν να την πουλήσουν.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stephany Ayinda (@stephanyayinda) στις Ιαν 18, 2016, 6:33πμ PST

Η μάρκα Οι τσάντες Celine αντιγράφονται συχνά, καθώς είναι πολύ απλές στο στιλ τους. Ωστόσο, η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα πολύ συγκεκριμένο τύπο δέρματος, φερμουάρ και ραφή. Ομοίως οι μαϊμού τσάντες τύπου Louis Vuitton μπορούν να αναγνωριστούν με μια ματιά. Το αυθεντικό λουρί έχει τρία όγδοα της ίντσας πλάτος (περίπου 1 εκατοστό). Στις μη αυθεντικές είναι αρκετά πιο φαρδύ.

#celine #celinebag #celineparis #designer #designers #luxury #luxurylifestyle #fashion #fashionista #fashionblogger #fashionpost #style #styleblogger #styledaily #love #handbag #handbags #fashionblog Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fashion Killas (@fabfashionkillas) στις Ιαν 17, 2016, 2:25μμ PST

Το πιστοποιητικό γνησιότητας Δεν δίνουν όλες οι εταιρείες πιστοποιητικό γνησιότητας, αλλά ακόμη και για αυτές που δίνουν αυτό δε σημαίνει πολλά. Η Chanel δίνει πιστοποιητικό γνησιότητας, αλλά η Hermes όχι. Αν μπορεί να αντιγραφεί η τσάντα, τότε μπορεί και το πιστοποιητικό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αναλύσεις την τσάντα, να κοιτάξεις σε βάθος τη συνολική ποιότητα και δεξιοτεχνία.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stephany Ayinda (@stephanyayinda) στις Ιαν 18, 2016, 6:33πμ PST

Η αγορά Οι ψεύτικες τσάντες μπορούν να πουληθούν οπουδήποτε. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από συστημένα καταστήματα με φήμη στην αγορά. Και αν είναι πολύ ακριβή, βεβαιωθείτε ότι το άτομο που σας πουλάει την τσάντα κατανοεί τη μάρκα και το προϊόν που πουλάει.

The post Αυθεντική ή «μαϊμού»; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα