To «Baywatch» ξανάρχεται – Θα έχει καμιά τύχη;

Το καστ του σίριαλ «Baywatch» στην 9η σεζόν

1.Η πρώτη σεζόν ήταν φαλιμέντο

Ξεκίνησε ως ένα αποτυχημένο σίριαλ, οικτρή αμερικανιά, με μηδέν σενάριο και ηλιοκαμένα σώματα που έτρεχαν πάνω στην άμμο και ξανθά μαλλιά που ανέμιζαν και χρύσιζαν κάτω από τον καλιφορνέζικο ήλιο. Όταν λέμε αποτυχημένο το εννοούμε. Βγήκε 73ο σίριαλ σε τηλεθέαση στις ΗΠΑ, από τα 103 σίριαλ που προβλήθηκαν το 1989-90 συνολικά στην αμερικανική τηλεόραση. Και φυσικά κόπηκε… Ενας άλλος λόγος που κόπηκε την πρώτη σεζόν ήταν πως η εταιρεία

παραγωγής του, η GTG, φαλίρισε.

Το αρχικό καστ του «Baywatch» με τα ζουμερά κορίτσια και τα «στεγνωμένα» αγόρια

2.Αναλαμβάνει ο ψηλός

Την επόμενη χρονιά ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο ιδιαιτέρως ψηλός (1,93), Ντέιβιντ Χέισελχοφ, αποφάσισε να πάρει στα χέρια του τη μοίρα του «Baywatch». Πίστευε πως η ιδέα ήταν δυνατή και πως αν της δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία θα απέδιδε.

Το 1991 ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ, ανέλαβε την παραγωγή του «Baywatch». Συνεργάστηκε με τους δημιουργούς και παραγωγούς του σίριαλ, Μάικλ Μπερκ, Ντάγκλας Σουάρτς και Γκρέγκορι Τζ. Μπόναν, το επαναλανσάρισαν και… σύντομα έγιναν όλοι πολυεκατομμυριούχοι.

Το κόνσεπτ είναι απλό: φτιάξε μια σαπουνόπερα με μαγιό και ωραίες παραλίες και θα πας μπροστά

3.Μια σαπουνόπερα για ματάκηδες

Το «Baywatch» ως σίριαλ είναι μια σαπουνόπερα που εκτυλίσσεται πάνω στην άμμο της Καλιφόρνιας. Αργότερα και της Χαβάης (1999-2001). Η υπόθεση είναι ένα απόλυτο μηδενικό. Οι διάλογοι γελοίοι ή ανύπαρκτοι. Ηρωες είναι ένα μάτσο ναυαγοσώστες. Οι γυναίκες, ζουμερές ως εκεί που δεν παίρνει. Οι άνδρες, με ειδικό στέγνωμα στους κοιλιακούς.

Η Πάμελα Αντερσον έγινε αμέσως η Νο 1 σούπερ σταρ της σειράς

4.Δολοφόνοι, καρχαρίες και σεξ

Σε κάθε νέο επεισόδιο του «Baywatch» εκτυλισσόταν και μία περιπέτεια. Επιθέσεις καρχαριών. Επιθέσεις κατά συρροήν δολοφόνων. Μικρά ειδύλλια. Τέτοια πράγματα συνέβαιναν σε κάθε επεισόδιο και γύρω από αυτά εκτυλισσόταν η υπόθεση.

Αυτή είναι η νέα «Πάμελα Αντερσον» στην ταινία του 2017. Το όνομά της είναι Κέλι Ρόρμπαχ

5.Σιλικόνη για πορνοστάρ

Η υπόθεση στο σίριαλ «Baywatch» ήταν καταφανώς δευτερεύουσας σημασίας. Η τηλεθέαση ανέβαινε αλματωδώς, σεζόν με τη σεζόν για μία δεκαετία και ανέβαινε αναλόγως την αύξηση στο μέγεθος cup της σιλικόνης που τοποθετούσαν στα στήθη τους οι πρωταγωνίστριες. Ολες έκαναν προσθήκες. Περισσότερες από μία η καθεμιά. Καθώς περνούσαν οι σεζόν οι ναυαγοσώστριες απέκτησαν λουκ πορνοστάρ.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

6.Ναρκωτικά, ξύλο και ροκάδες

Σούπερ σταρ σε αυτή τη σειρά, ήταν η Πάμελα Αντερσον και η Κάρμεν Ηλέκτρα. Με τις πορνό πόζες, τις φήμες για τα ναρκωτικά και τους συζύγους ροκ σταρ που τις ξυλοφόρτωναν, τα τατουάζ. Και μετά ήρθε η φθορά. Όταν άρχισαν να φθείρονται αυτές, να καίγονται και να φεύγουν από το σίριαλ, τότε άρχισε κι αυτό να φθίνει.

Το νέο καστ δείχνει κυριλέ και αθλητικό στην ταινία «Baywatch». Αραγε θα φέρουν αυτές οι ναυαγοσώστριες τα προσδοκώμενα έσοδα;

7.Μια ταινία φόρος τιμής

Τώρα λοιπόν, σήμερα, 16 χρόνια μετά έρχεται να μας θυμίσει εκείνο το εντελώς χαζό σίριαλ, μία ολόκληρη ταινία. Με τον ίδιο τίτλο και ελαφρώς παραλλαγμένα μαγιό. Με νέους πρωταγωνιστές φυσικά αφού οι παλιοί γεράσανε και παρακμάσανε. Τι αντίδραση άραγε θα έχει σήμερα το κοινό απέναντι σ΄αυτή τη νεκρανάσταση των ‘90s;

Αυτοί είναι οι νέοι baywatchers. Προτιμάτε αυτούς ή τους προηγούμενους;

8.Οι νέοι ήρωες και η νέα υπόθεση

Την ταινία «Baywatch» σκηνοθετεί ο Σεθ Γκόρντον. Κεντρικός ήρωας είναι ένας πρώην ολυμπιακός κολυμβητής που θέλει να γίνει μέλος μιας ομάδας ελίτ ναυαγοσωστών. Εκεί όμως δεν τον καλοδέχεται ο σωματαράς αρχηγός. Και όλα πάνε στραβά. Μέχρι που αρχίζουν οι έξωθεν απειλές. Ναρκωτικά στην παραλία και ένας ύποπτος ιδιοκτήτης θερέτρου στην περιοχή βάζουν σε κίνδυνο τους λουόμενους. Και τότε οι δύο αντίζηλοι καταλαβαίνουν πως μόνο αν συνεργαστούν θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον εχθρό. Και έτσι… Η ταινία κόστισε $69 εκατ. Στόχος είναι να γίνει blockbuster. Μέχρι στιγμής έχει αποφέρει $28 εκατ.

*Η ταινία «Baywatch» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την 1η Ιουνίου.

The post To «Baywatch» ξανάρχεται – Θα έχει καμιά τύχη; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα